-
Chudák
chudáček Denis...dneska na něj byli až mocs tvrdý!!zazpíval to krásně jako vždycky..sice se ta písnička kněmu nehodila..ae fakt to bylo hezky!!on je božíí..má nádhernej hlas..nejhezčí ze Superstar...fakt DoKoNaLeJ...pstě ho MiLuJůůŮŮůůůů :-* *14* *14* *3* -
-
Re: Chudák
On si to vůbec nezasloužil! *9*
-
-
Wau
Jáj Denísek krása fakt kluk normálka ale hele hodil by ses K Monče Bagárový *14* -
...
VSE nEj :-* -
mM__
psT doKONaLEj JE uPE uzASne SPIva A je NAdHErnEJ *14* BAsTiM Ho__ *15* -
1.11
dneska je 1.11 a na slovensku slaví svátek kdo?...mno Denis :D všechno nej :-* :D -
*svatek*
Všechno nejlepšííííííí brouuuučkuuuuuuuu
:-*:-*:-*
*14* *14*
MILUJEEEEM TĚĚĚĚĚĚ <3 :-* -
Denisi,včechno nejlepší k svátku
Není tomu tak dávno,kdy 22.10.měl Denis narozeniny.Já,jelikož jsem češka a ne slovenka,tak jsem si na internetu našla,kdy má Denis svátek.Vyhledala jsem,že má svátek 1.listopadu,což je zítra.
Takže Denisi,všechno nej nej nej ke Tvému svátku,hodně štěstíčka,zdravíčka,ať ti to v životě vyjde.Už se zítra strašně moc těším na superstar,na tvoji písničku,jak ji zazpívaš a já nemám obavy,protože ty to jako vždy zazpíváš výborně.Takže ještě jednou všechno nej nej nej.:-) -
csss
to je zajmavý..pokaždý co sem nahraju nějakou fotku..tak se tu nikdy neukáže..už mě to jako Se... :D -
°°DeNiS°°
Och...*ŮŮŽASNEJ* Ůžasně zpíívááá *in love*
Držim mu palce a posíílam hlasy!! xP...:)
Hééj on je o 6 dní mladšíí než jááá..:)
MILUJUUUUUUUU *14* *14* -
Autogramiáda
čautee lidi,byl někdo na včerejší autogramiádě v Praze?Mohli by se sem dát fotky bo podpis.