-
zvláštní
zvláštní, také hned, jak jsem ho poprvé viděla, mě zaujal a hned jsem začala hledat informace. Asi má to něco, co nemá každý, třebas pěkný chlap. Něco jako Elvis. Jsou typy, které chytnou za srdíčko *14* poprvé jsem ho viděla v nějakém krimi thrilleru se Sigourney Weaver -
miláčekDermont
Nádhera,koukala jsem teď na Dokonalou partii a byla a stále jsem úplně mimo!!!
Takové charisma se nevidí,jsem očarovaná, škoda jen, že je nemožné něco tak krásného potkat,zažít?!Holky musíme jen snít,přenádhernej chlapík. *14* *14* *14* -
Dermot
Dermot je fakt krásnej. Má dobrý filmy, ale nejvíc za srdce mě vzal film Grrifin a Phenixová. *15* -
Zbožnujem ho. Konečne chlap!!! *14* Anna .
-
dala bych 10 let života za jeden jediný den s ním........Jsem z něj hotová. *14*
-
Sexi, pekny chlap. Žiadny cukríček, ale sympaťak s úžasným úsmevom. Každý film, v ktorom som ho videla hrať je pre mňa zážitkom. Jeho herecký výkon nemá chybu. Pohľadom vie povedať tak veľa. Skrátka okúzľujúci muž akého túži stretnúť každá žena *14*
-
Musím se přiznat, že tenhle herece se mi vážně moc líbí. Abych pravdu řekla, je stokrát hezčí, než takoví ti typu B. Pitt a L. Dicaprio *9*... Viděla jsem s ním dva filmy a oba byly skvělý... *14* *3*
-
Jo...
....je to charismatickej frajér.... *5* *5*... -
krasavec
dermote,proč jsi tak daleko, vždycky jsem měla oblíbené herce,ale oni na tebe rozhodně nemají... je nádhernej a miluju všechny jeho filmy.... ať žije platonická láska *14* *14* -
Božskej !!!!
Brala bych ho všemi deseti !!! V "Dokonalé partii" byl k sežrání, dala bych si říci. Charismatický a nevšední typ chlapa!!! JJ, škoda, že ho vidím jen v TV !!! *14* *14* *14*