Přejít na výpis diskuzí

Diego Dominguez

OSOBNOST 16.2.2014 
303 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano budeme a já sem první ze jo????????
  • Mám ráda všechny ze seriálu ale tebe ne, si největší pako světa a Titína má ve všem pravdu Budem bojovat za yo zrovna je blbec :-)
  • Titína nemusíš o ňom takto písať keď ho nemáš rada tak si to nechaj pre seba. Diego je super a najkrajší v seriáli Violetta.
  • Diego je největší blbeeeeeeeeeeeeccccc světa a zpívá strašně falesněěěěě!!!!!!!! Nevím co se na nim claře líbí a ta jeho postava:KATASTROFA! !.!! A ten jeho ksicht to ti vzkazuju Blbečku!!
  • Radunka podľa mňa sa Diego hodí k Martine Stoessel. Diegoletta je super pár...
  • Diego mam ťa veľmi rada.SI naj naj naj
  • Diego se ke Clare nehodí hodí se k někomu jinému *3* *3* *3*
  • bol si dobrý ako sa mi zda ani sa mi to nemusí zdať misliš si to ako ja odpiš domíngus prosím
    *14* *9* *1* *2* *15* *16*
  • new1590
    hola a todos el mejor regalo de cumpleaños *3* *3*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *1* si dobry vo violette
  • vsetko naj na narodky *14*
  • ta tvoja trapna prezyvka ...je to jorgito a nie niaky sprost* diegito *11* si nula nikto ta nema rad uz pre ten tvoj koment a prezyvku *11* *11*
  • Jsi nádherný sympatický mladý muž a líbil jsi se mi hned jak jsem tě poprvé viděla ve Violettě :) přeji jen to nej do života :*
  • diego je super
  • jediny kto je tu sexy som ja a leonik.....a ty krumplica sa tomu vobec nerozumies ,už s tvoijho komentaru som dokAZALA VYCITAT ZE VELICE PODOBNA DIEGOVI..... NAIVNA K*AVA ktora si o sebe mysli že nieco znamena aj ked to nie je ani nahodou pravda a ked nepriznas ze mam pravdu si nula a nikto ta nema rad *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ty kok*t dám ta na sud hovoria ti niečo autorské práva ... Toto je MOJAAA veta ty je*o
  • Konečne niekto múdri :)
  • Diego je sexy. Hrozně ho zbožňuju. *14* *14*
  • Odkedy je diego normálny a ešte pekný ?!!Diego je spina a ja nie som spina za to ty áno si nula a nikdo ta nemá rad
  • diego ja som do ťeba ale neťeši ma že maš inu manželku kebi si mal aspon violettu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit