-
Ano budeme a já sem první ze jo????????
-
Ahoj mě se moc líbi violetta 2 a nejhezčí je tam Leon a Violetta *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
nooooo fuuuuuuuuuuuuuujjjj je uplněěě hnusnejjj nooo bleeeeeeeeeeee až se mi chce zvracet vypada jak gejjj noooo bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... jorge blanco je ohodně krasnějšíííííííííííííí <3 ale dijegooo normalně se mi z diegaa chce zvracetttt *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
kazdy ma s nim pravdu
-
Celá pravda
-
-
jsimoc hezkí ale nehodil sise k violete v serialu violeta hodl sekni leon
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Nechápu proč mu tu nedáváte.Je to herec ,který musí hrát svou roli.Logika ! A navíc je mnohem,mnohem lepší jak Tomas.Ještě se k tomu ve 3.sérii změní a to jak vzhledově tak povahově.On,Leon,Federico a Maxi jsou mí oblíbenci,mám je strašně ráda.
-
Je hnusnej a plete se mezi violettu a leona. Nesnasim ho
-
Jorge Blanco je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj krajši *14*
-
-
to mas pravdu a diego je hnuuuuuuuuuuuuussssssssssssssss. *14* *16*
-
-
Mě se víc líbí Leon... Je nejhezčí.... *14* *14* *14*
-
-
maš pravdu je sexi a hezkej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
-
-
No upřímě..je mi Clari až líto....
-
Já mám ráda všechny jerce a víte proč dohromady tvoří něco co já miluju dohromady tvoří seriál Violetta pro mě jsou všichni rovnocenní no ne vlastně všichni nejradši mám Ludmi a Vilu ale jinak je mám ráda všechny a je už jen na vás jestli se vám muj komentář líbí nebo ne
-
-
Mas pravdu preco urazat. Ked spolu tvoria to co všetci milujeme serial Violetta!
-