Přejít na výpis diskuzí

Diego Dominguez

OSOBNOST 16.2.2014 
303 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano budeme a já sem první ze jo????????
  • Ahoj mě se moc líbi violetta 2 a nejhezčí je tam Leon a Violetta *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nooooo fuuuuuuuuuuuuuujjjj je uplněěě hnusnejjj nooo bleeeeeeeeeeee až se mi chce zvracet vypada jak gejjj noooo bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... jorge blanco je ohodně krasnějšíííííííííííííí <3 ale dijegooo normalně se mi z diegaa chce zvracetttt *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • simon.taran
      kazdy ma s nim pravdu
    • simon.taran
      Celá pravda
  • jsimoc hezkí ale nehodil sise k violete v serialu violeta hodl sekni leon
    *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Nechápu proč mu tu nedáváte.Je to herec ,který musí hrát svou roli.Logika ! A navíc je mnohem,mnohem lepší jak Tomas.Ještě se k tomu ve 3.sérii změní a to jak vzhledově tak povahově.On,Leon,Federico a Maxi jsou mí oblíbenci,mám je strašně ráda.
  • Je hnusnej a plete se mezi violettu a leona. Nesnasim ho
  • Simonka-CeCe
    Jorge Blanco je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj krajši *14*
    • to mas pravdu a diego je hnuuuuuuuuuuuuussssssssssssssss. *14* *16*
  • Mě se víc líbí Leon... Je nejhezčí.... *14* *14* *14*
    • maš pravdu je sexi a hezkej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
  • No upřímě..je mi Clari až líto....
  • Já mám ráda všechny jerce a víte proč dohromady tvoří něco co já miluju dohromady tvoří seriál Violetta pro mě jsou všichni rovnocenní no ne vlastně všichni nejradši mám Ludmi a Vilu ale jinak je mám ráda všechny a je už jen na vás jestli se vám muj komentář líbí nebo ne
    • Mas pravdu preco urazat. Ked spolu tvoria to co všetci milujeme serial Violetta!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit