-
Mám ráda všechny ze seriálu ale tebe ne, si největší pako světa a Titína má ve všem pravdu Budem bojovat za yo zrovna je blbec :-)
-
Si úplane úžasný chalan zbožňujem ťa a v 3 sérii som strašne rada že si s Francescou *14* *14*
-
Je divný že chodí z Clarou...
nehodíte se k sobě *1* *1* *1* *1* -
-
souhlasim ubec ale ubec se k sobě nehodí
-
-
Miluju ho <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,A kdo ne tak ať chcípne ;)
-
-
ty plesata stara bukva ..... ako sa opovazujes!!!!! a pokial si myslis že pekne spieva tak mas hudobny sluch ako paviani zadok (alebo proste ako diego)!!!!!....a len taky dotaz jediny kdo by tu mal skapat a plus sa aj zakopat a upratat do hrobu si ty . a este nikdo ta nema rad a si nula *10* no co kazdy nie je dokonaly a ty to vies najlepsie
-
-
Co ho tolko urazas asi mu dacom zavidis tak to vizera radcej si ten hrob vikopaj ti
-
-
Čo? A to my hovori niekdo s prezivkou Mirko *6* *6* *6*
-
-
-
-
On a Jorge jsou nejvíc hezcí kluci z Violetty :*
Mám Diega strašně ráda a nechápu proč mu nadáváte :(
Osobně ho neznáte a ve Violettě hrál pouze sou roli,která byla zlá jen ve 2.sérii a navíc záporák (kromě Lud.) tam být nějaký musel...V 1.sérii to byl León,ve 2. on a ve 3.Clement/Alex :)
Tak prosím nenadávajte mu :) Však vám nic neudělal :)
Kromě toho je strašně hezký :* -
CO TADY NADÁVÁŠ TY DISLIKE!!!!!!! jestli se ti Diego nelíbí tak sem nepiš!!!!
-
mne osobne sa moc lubi a violettu 2 vubec nezhnusnil bezte vsetci do riti
ani ty zli nejsu ve skutecnosti zli
*4* *5* -
Diego je hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus,Leon je najlepší:)
-
jžš ja ho nesnaším proč se přícpal do serialu viletty všechno jenom zkazí Pič**s jeden fujj jakej je hnusnej kežby tam nidky nepříšel do serialu violetty nesnaším hoo to tam mohl zustat tomas a ne on takovej hnusak jeden Šlák ho vezme Buzteranta -.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesnaším ho jak se sním mohla violeta libat no fujj až zvracet se my chce nesnaším hoooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Diego je hezky a milý a Leon taky tak nevím co tu resite . Jo a to nadavani bylo hnusne