-
Je tak hnusnej *11* a to je pravda už i Andrés je hezčí.Je to nějakej GAY kterej neměl do Violetty chodit ale uklidňuju se tím že Tini Stoessel chodí s Jorgem blancem *2* *3* A tohle strašidlo je samo ale kdyby tini začala chodit s tímhle zvláštnim útvarem tak ji a ho asi vlastoručně rozeberu !!!!! *16* *16* Ale naštěstí je s Jorgem *14* *4* *2*
PS: Leoneta a Jortini Forever!!! *14* *14* *14* *2* *2* *2* *4* *4* *3* *3* -
-
konecne niekto normalny ps. diego je slapk*
-
A když čeká dítě s Clarou, jak mi to vysvětlíš teď, že je gay?? *8* *2* *2* *2*
-
dobre dobra si cela ako ja
-
Promiňte ti smajlíci jsou nějací posunutí :DD
-
-
Maria Alonso-Angie čaka asi Diegom dite a pozrite si fotky na Maria Alonso na osobnostiach *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
diego ja som do ťeba ale neťeši ma že maš inu manželku kebi si mal aspon violettu
-
Podľa mňa sú všeci dobrý herci a sú aj pekný ale podľa mňa je najkrajší Leon, Frederico, Diego, Marco, Maxy, Brodwey každej sa páči niekto iný ale inak sú všeci super vedia to dobre zahrať *3* *14* *3* *14*
-
-
já simyslím že je z nich nejhezčí Diego a Leon miluju je *14* *14*
-
-
Si blba jak mozes tu spinu porovnavat z Leonikom . ty bezvkusna chudera je vidno ze nikdo ta nema rad . si nula kapis to . *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
iba leon je tam pekny
-
-
cooooooo ona je těhotná
-
-
Presne tak zistila som si to
-
-
Clara UŽ nieje tehotná. bohužiaľ potratila V druhom mesiaci ešte minulý rok. Veď aj kvôli tehotenstu odišla Z natáčania 2. série Violetty. O dieťatko prišla V 2. mesiaci tehotenstva. :(
-
-
Fakt ? :O
-
Si klamarka Clara bi to nigdi neurobila
-
-
Veď ona to naschvál nespravila... O to bábätko prišla nesvojvoľne. Proste jej umrelo ešte keď bolo v brušku. Chápete? Clara to nechcela. To spravila sama príroda, nie ona...
-
-
-
-
-
violetta je moj naj seriál ale ti si ho uplne zešpatil neznašam ta je mi s teba na grc *16* *12* *11* *10*
-
ale diego za violettou furt dolejzá a kvůli němu bude jorge v komatu blbej diego *16* *11* *10* *9* *9*
-
-
no to je tez pravda a pak ctsycky lehne na postel a vzpomina na ni
-
-
Diego je sexy. Hrozně ho zbožňuju. *14* *14*
-
-
jediny kto je tu sexy som ja a leonik.....a ty krumplica sa tomu vobec nerozumies ,už s tvoijho komentaru som dokAZALA VYCITAT ZE VELICE PODOBNA DIEGOVI..... NAIVNA K*AVA ktora si o sebe mysli že nieco znamena aj ked to nie je ani nahodou pravda a ked nepriznas ze mam pravdu si nula a nikto ta nema rad *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Leon (Jorge Blanco) je 100 krát krajší !!! Než ty !!!
I love you Joege Blanco (Leon)
Nech žije Leonetta *14* *14* *14* *14* -
Diego vyzerá hnusne. *11*