Přejít na výpis diskuzí

Diego Dominguez

OSOBNOST 16.2.2014 
303 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele ty mart´ánci není gay je hezkej ale leon je lepší
  • Diego je strašne sprostý jak vo violetta tak v skutočnosti je to stvorenie ktore ma nulové nadanie na všetko on si vie akurát vysparat sušné z nosa . Je tlstý ako hroch
    Ja viem že toto je len tvoj profil ale aj tak by si si mal dat vyholit medzi obočím a oholiť ten prales co máš pod pazami
    A mimochodom nechaj leona na pokoji jemu stačí že na place musí cítiť ten smrad co s teba ide
    Som zhnusená že dycham ten istý vzduch co ti *16*
    • Anoooooooo!!!
      Přesně!!!!
      Si muj člověk :-D
  • Je zajímavé, jak tu všichni píšou, že Diega nesnáší. Přitom ho berete jenom jako Diega z Violetty. Nikdo z Vás neví, jaký je Diego doopravdy. A to, že píšete, že je hnusný, je ještě horší, protože za to nemůže. Mám ráda i Diega i Jorge(ho) *15* . Mám je ráda, hlavně proto, jak hrajou, zpívají a tančí.
    • kristo mas velkou pravdu! ja treba nemam rada diega ve violette ale nikdo s nas nevi jaky doopravdy je treba je doopravdy hodny a ne zly jak jsi myslite
  • hele pochopte ze ti herci to musí hrat on neni takovi ve skutecnosti *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16

PS:Moc vám to přeji s clarou-le deseo mucho con Clara
  • Ja si viem pisat meno len si blba. a tvoje blbe meno sa pise s dvomi s
  • diego ti si naj naj naj naj lepši *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* si dobry
  • joro je hesčí než ti *11* *11*
  • Ty jo to už je hezčí i např.Andrès:-)
  • vsetko naj na narodky *14*
  • Diego je celkem Hezký ale moje srdce bije jenom Pro Jorgeho (leona)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší