Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diego Luna je prostě BOŽSKEJ. sTRAŠNĚ SE MI LÍBIL V HŘÍŠNÉM TANCI 2. NEZNÁ NĚKDO JEHO ADRESU?
  • brouček

Tenhle kluk je fakt sladkej a stál by za hřích......hlavně když tancuuuje........je božíííííí!!!!
  • Sexy Diego

Oh, Diego is so sexy.... In Dirty Dancing Havana Nights he was so lovely. Like a small puppy... HE IS SO SWEET!!!!!!!
  • MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MIJUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MULUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE MILUJI TE
  • Tuťííí

Jééé on je upe ťutínek..takový sladky...:D
  • Diego

Je to jenom můj miláček,já ho prostě zbožnuju a je to nejkrásnější chlap,myslim že se k ní ale nehodil,hodil by se spíš ke mě.
  • eeeeeeeeeeee

Diego je fakt krásnej. IeDiego.
  • diego luna je nejkrasnejsi kluk na svete hlavne v Hrisnim tanci 2 je nadhe
  • Boží mexikán Diego

Je to úžasnej kluk ,kterýho bych chtěla znát.Ty taneční scény v DD 2 jsou fakt boží.Hned bych s nim zancovala třeba celou noc(a třebas i dýl)! Je to nádhernej chlap a to nikdo nevimluví.
  • Javier a Katey-pár?

Diego je super,aly myslím,že se ve filmu ke Katey moc nehodil.
  • Diego luna

Je to překrááásnej chlap
  • milujeme tě

Milujeme diega Lunu, protože je krásný!!!!!!!!!!!!!!!!! Posíláme pusu!! papapapapapa jana a bára m.
  • Diego

je fakt překrasnej už jsem videla jeho vsechny filmi a Hříšný Tanec2 je nejhezčí a dokonce je hezčí než Usher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sympaťák

Je fakt hrozně seksi a je mi hodně sympatickej!!! A ten hříšnej tanec s ním je úžasnej... Lidi asi jsem se ZAMILOVALA
  • Diego

Jednim slovem: Naaaaadhernej!!!!! A navic? Narodil se ve stejnej den jak já (29.12).
  • Diego

Je skvělej myslim že má fakt talent a umí se hejbat.Takovýho kluka bych chtěla fakt potkat doufám že je v Mexicu víc takovejch krasavců protože tam pojedu.
  • Diego Luna

Takovýho kluka ulovit, tak tancuju celý život. Škoda, že už se mi takovej pod rukama ani neproplete. Možná v tanečních.....Ale řekněte, není to poklad???K
  • Je to nejkrásnější kluk na světě, který umí bezvadně tancovat,chtěla bych aby mě vedl v tanci tak jako to umí on!! Kdo má o něm nějaké informace tak ať mi napíše na email.Díky
  • diego

Je proste super a v hrisnem tancim pusobi skvele
  • diego je prostě nej!!!

poprvý sem ho viděla v hříšnym tanci a je moc krásnej!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit