-
mexickou jízdu sem viděla teď někdy na dvojce a ten začátek je dobrej ne?jinak průměrnej film kromě něj je HEZKÝ ujde možná je i krásnej nevím mám svýho ne je krásnej máte pravdu jo jo
-
Mulášek
Ten je tak klásnej,sexy no plostě úžasnej.... -
si fakt super i love you
-
ahoj jak se máš_
-
diego je ten nejlepsi a nejkrasnejsi herec na svete strasne mooooc ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Náš pišišínek Diego z Mexika
Je to náš miláček, ale my jsme spolu, takže Diega už nemůžu mít, protože mám jinýho a o minimini procento hezčího, ale mám ho moc ráda a moc moc moc moc moc se mi líbí i mému příteli -
Jsi můj oblíbený a milovaný kluk
Mám tě všude a mám tě ráda jako celý svět jako všechny mladé herce -
Diego je ten nejbombovější kluk na světě!! je úúúúplně náááádhernej a já ho vážně zbožnuju!! je to takovej krásnej rypáček a nádhernej...já ho prostě miluju!!!! je to zlatíčko!!!!
-
čumíček miláček pišišínek Diego
Je moc sexy mmmmmm milujem ho. Je moc hezkej sladkej. Je to ten nejhezčí čišník a tanečník alá Javier Suarez. Tančí skvěle. Takových sladkých, hezkých a sexy kluků je na světě málo. -
Náš miláček Diego z Mexika.
Máme ho moc rádi. Tančí velice skvěle. Dnes 13.12. nám táta nahrál soundtrack k filmu Hříšný tanec 2 a tančíme podle Diega na tu hudbu, protože jsme na tom byli v kině a přesně si to pamatujem. Jsme totiž do sebe zamilovaní a tancujeme to přesně jak to tančí Diego s Romolou. Máme se moc rádi a rádi máme i našeho miláčka Diega. Móóóóóc ho milujem. Je strašně hezkej a sexy. Máme milióny fotek nalepený v našem společném budoucím deníčku. Móóóóóc ho milujem. :o) -
miluju ho
ja ho deste miluju on v tech svych filmech je tak hot a hlavne v dirty dancing h. n. wow no proste Diego!!!!!! -
FAkt pan úžáááááásnej.Prostě Diego,takových to sexy kluků je málo
-
Diego
Super typek jak cyp!!:))))) -
Wow
V tom Hříšným Tanci fakt byl super a stojí za hřích -
Jseš k sežrání!!!!!
-
SEXBOY
Uplne bozi je to jeho telo oblicej ja se do nej zblaznila -
:)
Souhlasim s váma, on je totálně perfektní!!!!!!!! Já chci bejt Romola v tom filmu:)) -
uf
ja bych ho v tom filmu hříšný tanec sežrala. mmmm on je fakt bůůh -
je sexy
on je uplně božskej!!!!!! -
DIEGO LUNA
Je nejhezčí fakt je úplně bombovej ach no Diego Luna hned bych si s ním zahrála v nějakým filmu např.Dirty Dance 2