-
Diego
Ahoj,nedávno sem viděla HŘÍŠNÝ TANEC 2 a nemůžu přestat myslet na Diega Lunu,Je prostě boží!!!!!! *9* Jestli si některá z vás chce o něm psát,která je na tom stejně jako já,tak napište,těším se K *14* -
Je neuveritelne sladky
-
V Hříšném tanci 2 byl strašně sladkej :-)))
-
-
Moje slova *14*
-
-
Náš miláček Diego z Mexika.
Máme ho moc rádi. Tančí velice skvěle. Dnes 13.12. nám táta nahrál soundtrack k filmu Hříšný tanec 2 a tančíme podle Diega na tu hudbu, protože jsme na tom byli v kině a přesně si to pamatujem. Jsme totiž do sebe zamilovaní a tancujeme to přesně jak to tančí Diego s Romolou. Máme se moc rádi a rádi máme i našeho miláčka Diega. Móóóóóc ho milujem. Je strašně hezkej a sexy. Máme milióny fotek nalepený v našem společném budoucím deníčku. Móóóóóc ho milujem. :o) -
Jsi můj oblíbený a milovaný kluk
Mám tě všude a mám tě ráda jako celý svět jako všechny mladé herce -
Happy Birthday!!
Všechno nejlepší Diego...ať se ti daří seš mocinky fajn =0* přeju hodně úspěchu jak v soukromí tak i v kariéře...a pozdravuj prcka x) *14* *1* -
-
Re: Happy Birthday!!
Happy birthday Diego ... whether you're doing very good = 0 * I wish you much success, both in private and in his career ... and hello kid x)
*14* *14* *1*
PS:You teach me to dance? *14* =0* xDD
You really great dancing xo* -
-
Re: Re: Happy Birthday!!
Thank you, very much. I love funs in Czech republic, thanks for a letter in English. With love, Diego Luna! Bye ♥ -
-
kdyby tohle byl on, nebude psát funs ale fans!!! *16*
-
-
-
-
diego je prostě nej!!!
poprvý sem ho viděla v hříšnym tanci a je moc krásnej!!!!!!! -
diego
Je proste super a v hrisnem tancim pusobi skvele -
Diego
Je skvělej myslim že má fakt talent a umí se hejbat.Takovýho kluka bych chtěla fakt potkat doufám že je v Mexicu víc takovejch krasavců protože tam pojedu. -
DIEGO
jE STRAŠNĚ super, fakt boží. Klidně bych si s ním Zatančila:-)