Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je klásný ale víc mu to sluší když je oholený *1*
  • Hmmmm..

Já ho taaak strašně miluuujuuu a nikdo nikdy nebuduë lepší!!! *14* *14* *14* *14*
  • Je krasný

Musim s vami souhlasit,je rozkošny.Co bych jen dala za jeho plakat.Hrozně moc bych chtěla vidět nejaky dalši film v kterém hraje.Asi jsem se platonický zamilovala.
  • Vyznání

Já ho prostě miluju!!! Škoda, že není z Český republiky!!!!
  • Diego

Diego je ten největší a nejehzčí borec na celý planetě...A jeho malej synek Jeronimo je taky strašně hezkej... *4*
  • Diego je prostě nejlepší muž na světě je tak sladkýˇ *14*
  • Njn x( x)

Jo souhlasíím s vámi je mooc moooc krásnej a aupe nej je v hříšnym tanci tam je upe krasnej nej prostě!!! CHtěla bych ses s ním setkat ale tak to je hodne malá pravdepodobnost x((!!! Ale on je mooc pecka uk a mooc sexy boy prostě celej je upe na jedničku !!!!!!!!!! *14* *14* *14* *3*
    Luf U DiEgO
  • podívejte se na novej klip katty perry on tam hraje *3*
    • tak to dávno vím *14*
    • to asi vím už dávno blesku *16*
    • ichbinteufelin
      a já jsem si říkala, koho mi připomíná... *1*
      • Jak se ten klip jmenuje prosím.
  • diego je ten nejlepsi a nejkrasnejsi herec na svete strasne mooooc ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ema82

Hola

Hola Diego, como estas. Ya la vi la pelicula Abel. Esta genial. Tengo ke comprar original, porke de las piratas son muy chafas Ok.. Muchas felicidades de tu hija Fiona. Saludos *4*
    • Re: Hola

holka znáš ty aspoň nějáký základy španělštiny?? !!??ke??!! - que a porke? snad porque, ne?? s googlem bys na tom byl líp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit