-
:)
Nechci vám brát iluze, ale PROČ by Diego chodil na český web? Ten má jistě jiných strostí dost, napsal to někdo, kdo si jen chtěl udělat z fanoušků srandu a chtěl vidět jejich reakce a názory. Jinak Diego je fakt kus *14* -
-
Re: :)
no, tak to opravdu nepsal on, podle mého názoru ani neví že nějaká Česká republika je.. jo a ten pisatel by si měl asi procvičit angličtinu, tolik chyb by Diego asi ve 3 větách neudělal *3* neveřte prosím vás všemu *3*
-
-
Sympaťák
Je fakt hrozně seksi a je mi hodně sympatickej!!! A ten hříšnej tanec s ním je úžasnej... Lidi asi jsem se ZAMILOVALA -
eeeeeeeeeeee
Diego je fakt krásnej. IeDiego. -
Diego
Je to jenom můj miláček,já ho prostě zbožnuju a je to nejkrásnější chlap,myslim že se k ní ale nehodil,hodil by se spíš ke mě. -
Diego je podle mě pohodový kluk a v Mexické jízdě byl fakt mega super!!
-
Diego
No včera jsem viděla poprvé Hříšný tanec 2...Jen jsem to tak sledovala ale jak jsem viděla Javiera tančit,začal mi běhat mráz po zádech:) To jeho krásné snědé tělo a jeho černé oči..Musela jsem si ty záběry přehrávat pořád dokola..Hlavně když tančil v La rosa negra..Myslím že je to nejvíc sexy herec kterého jsem kdy viděla:) Kdybyste někdo chtěli pokecat tak napište -
jana
Jsi fakt super!moooc se mi líbíš hlavně v tom filmu!§ -
zdarec všem
Diego je fajn, má něco v sobě, čím přitahuje ostatní dámy, ale vadí mi, že hodně kouří... Měří 176 cm, což je na Mexičana celkem dost, ne?:-) Další zajímavosti se dočtete na fóru jeho oficiální stránky, je tam asi tak 4000 fotek, tak tam určitě zavítejte a přihlaste se!! WWW.DIEGO-LUNA.NET -
V hriešnom tanci bol úplne úžastný!A hlavne sexiii!! :*
-
MILÁČKU,KRASAVČE
Tvůj nejlepší film je Hříčný tanec 2.Chtěla bych být ona.Být u tvého těla a hladit tvoje vlasy.Jsi prostě užasný.MILUJU TĚ SI NEJÚŽASNĚJŠÍ KLUK NA SVĚTĚ