-
uf
ja bych ho v tom filmu hříšný tanec sežrala. mmmm on je fakt bůůh -
:)
Souhlasim s váma, on je totálně perfektní!!!!!!!! Já chci bejt Romola v tom filmu:)) -
Diego
Super typek jak cyp!!:))))) -
FAkt pan úžáááááásnej.Prostě Diego,takových to sexy kluků je málo
-
miluju ho
ja ho deste miluju on v tech svych filmech je tak hot a hlavne v dirty dancing h. n. wow no proste Diego!!!!!! -
Diego
*14* On je nejvííc dokonalý *14* ...Já ho chcuuu *14* i láááf youu *14* *14* *14* ... *14* Miluju hoo *14* -
Diego Luna
Tak nejdříve bych chtěla pozdravit všechny fanoušky tohoto herce.Takže ted k Diegovi...Diego je hrozně hezkej chlap a zároven výborný herec a mým snem je se s ním někdy potkat!!!a zatančit si s ním jako ve filmu "hříšný tanec" *3* moc bych si to přála ale asi bych musela do mexika nebo tam kde je...škoda že tady nemá odkaz na email a tak co....?!Diego tak ti přeji hodně uspěchu ve Tvém životě.Andrea *14* -
čumíček miláček pišišínek Diego
Je moc sexy mmmmmm milujem ho. Je moc hezkej sladkej. Je to ten nejhezčí čišník a tanečník alá Javier Suarez. Tančí skvěle. Takových sladkých, hezkých a sexy kluků je na světě málo. -
Diego je ten nejbombovější kluk na světě!! je úúúúplně náááádhernej a já ho vážně zbožnuju!! je to takovej krásnej rypáček a nádhernej...já ho prostě miluju!!!! je to zlatíčko!!!!
-
Náš pišišínek Diego z Mexika
Je to náš miláček, ale my jsme spolu, takže Diega už nemůžu mít, protože mám jinýho a o minimini procento hezčího, ale mám ho moc ráda a moc moc moc moc moc se mi líbí i mému příteli