-
Všechno nejlepší!
Vše nejlepší k Tvým dnešním narozkám, ať se Ti daří ve všem, co v životě budeš dělat! *3* -
si fakt super i love you
-
Mulášek
Ten je tak klásnej,sexy no plostě úžasnej.... -
kačka
to jak tam je Diego Luna to fakt psla on? -
-
Re: kačka
Myslím že ano =)) i když mi mamka sere do hlavy klíny tipu...on má na to sekretářku a podobný lidi... tak proč by jeho sekretářka lezla na českej web... Hey to psal fagt on ♥ *14* *3* *4* *14*
-
-
mexickou jízdu sem viděla teď někdy na dvojce a ten začátek je dobrej ne?jinak průměrnej film kromě něj je HEZKÝ ujde možná je i krásnej nevím mám svýho ne je krásnej máte pravdu jo jo
-
...
Dneska jsem se dívala na Hříšný tanec 2 *4* A Diego je tam úplně boží! *14* *In love* *1* *14* -
Hello
HI Diego...Its again me =Hougerka...last I wished you to your Birthday.Can I ask you? Do you have a FB account?If you have,please add me on FB.My name is Lucisheek Hougí Dvořáčková on Fb =)http://www.facebook.com/profile.p hp?id=100000008534365 (here is a link)I want someday talk with you x)) And I have a big dream....One day in my life I want dance with you...I want can feel every moment when I will dance...I want be too good as you *14* *14* *4* Have a nice day Diego...Lucy -
Je to nejkrásnější kluk na světě, který umí bezvadně tancovat,chtěla bych aby mě vedl v tanci tak jako to umí on!! Kdo má o něm nějaké informace tak ať mi napíše na email.Díky
-
Diego Luna
Takovýho kluka ulovit, tak tancuju celý život. Škoda, že už se mi takovej pod rukama ani neproplete. Možná v tanečních.....Ale řekněte, není to poklad???K -
myslet znamena h.....vedet
Ahojte fans.. myslim, ze to asi nepsal on, ale bomba to teda je.. *4*