Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemate někdo soundtrack k filmu Hříšný tanec 2?Jestli ano, tak mi ho prosim poslete na meil simlla.Ellen@centrum.cz.Diky moc.A mimochodem, je to fakt kus!
  • neco tak sexy jsou jiz dlouho nevidela
  • je super ze ale v Hrisnym tanci je hezciii !!:o))
  • Luna

No jo Diego je hezkej a bůh ví co ještě, ale není dosažitelnej.Takže si myslím že je to pěkná blbost psát nějaký odkazy,které si stejně nepřečte.A být zabouchla do někoho kdo stejně neví že egzistujete a on v podstatě neegzistuje pro vás.Trochu o tom popřemýšlejte.Tak čau a mějte se hezky!!!!!!!!!!!!!
  • zlatíčko

teda, úplně mi vyrazil dech, je to fakt kus, už dlouho jsem neviděla krásnějšího a zajímavějšího kluka
  • Luna

Luna: nauč se nejprve pravopis a pak teprve piš své vzkazy
  • Hříčny tanec2

lidicky moc prosim nenasel by se nekdo kdo ma soundtrack z Hříšného tance??jestli jo nemohli by ste mi ho poslat ne e-mail????moc vas prosim
  • milacek

Diego Luna je nadhernej.. zamilovala jsem se do nej jak jsem videla Hrisny tanec 2. tam byl uplne suprovej.. skoda ze ho nejspis nikdy ve svym zivote neuvidim...
  • Ahoj

Ahoj, mrknete na www.krasnyusmev.cz
  • Cuiusvis hominis est errare,nullius nisi insipientis in errore perseverare. Naturam expellas furca, tamen usque recurret.Rixantur viles de lana saepe caprina fac tua quae sunt, cetera linque Deo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit