Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vite co?Kazdej synek by mohl byt takhle dokonali jenom to chtit a neco s tim udelat proste s tim bojovat a ne ze tady budete psat kazdy den takovy hovaniny s prominutim, on ani nevi ze taky ma svoje foto.K cemu by mu to bylo proste ho tu hodil nejaky mamlas aby tu mel lidi a vy takhle na to pekne skacete. No nic delejte si co chcete. Aloha
  • ...

myslím si že je to výbornej herec , a vefilmu hříšný tanec 2 uměl krásně tancovet , je opravdu hrozně nadanej ...
  • diego

nevim proc tu vsichni pisete nazory:vy ste se do neho zamilovali i kdyz ho neznate osobne.To je blbost,clovek se zamiluje i kdyz toho cloveka nezna.Ja diega taky zboznuju a neznam ho.Ale mam kamarada kterej tak krasnej jako on:o)
  • V Hříšném tanci 2 vypadá nejlíp spocený, trochu rozcuchanější a když tancuje.
  • diskuse

Čauky, musim uznat, že v některých scénách v Hříšném tanci 2 byl fakt dobrej...... :o), taky se mi líbilo, že většinou vypadal jako Ťunťa.... :o)!Ale přesto je to pěknej kluk...
  • DIEGO LUNA

ÚŽASNE,NÁDHERNEJ KLUČÍK
  • Super

Diego je prostě malý mazlíček. Hříšný tanec 2 mě nadchnul, hlavně kvůli němu. Chtěla bych s ním taky takhle tancovat :-)
  • jsi fakt krásnej!můj kámoš vypadá skoro úplně stejně, jako ty.Takové tvé dvojče...............ale seš fakt moooc hezký a nádherně se směješ!
  • fotky

Fanynky, vložila jsem Vám sem pár foteček. Nenechte si ujít s Diegem jeho novej film Criminal. :-)
  • Email Diega

ma nekdo email na Diega?prosim poslete mi ho na ten email Mooooc diky!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit