-
Tohodle herce jsem viděla poprvé v Hříšným tanci 2! Zaujal mě,možná svým úsměvem,ale hlavně se mi líbí ten film. A taky vůbec nic o něm nevím....třeba, jak je na tom teďka, jak vypadá v téhle době a jestli s někým chodí...mám pár fotek s ním a s Romolou, můžete mi někdo o tom něco říct??
-
jůůů, holkýý, klid!! co to tady čtu...žiši!! Toho kluka nikdy v životě neuvidíte, nikdy v životě se s ním nebudete bavit....trochu hoříte, myslím, že by to chtělo klid. Chjoo....
-
Kořen
Diego je největší borec na světě a v Hříšným tanci 2 byl naprosto sexy a k sežrání Romola se fakt má *14* *14* *14* -
nevíte v jakém filmu ještě Diego hraje ???
-
Diego je krásnej kluk a nadherne tancuje a Hříšnej tanec 2 je asi hlavne i díky nemu nádhernej filmeček jejkuuu škoda že ho asi nikdy nepotkám *7*
-
On je tak sladký! *3* Hlavně v Dirty Dancing2:Havana Nights! *14*
-
krasavec
Holky, DIEGO je opravdu krááásnej, ale jak jsem v jednom zkazu četla, tak se sním asi nikdy nesetkáte!!to je jen můj názor. *7* Mějte se kráásně. *3* -
jo holky je prostě užasnej je sladkej a krasnej sice ho nikdy neuvidíme ale snít je taky pěkný ne ale v Ht2 je prostě boží a ještě jak božsky tančí ale co víte třeba se v normalním životě chova jak pako tak paaaaa:-)) *14* *4* *9* *3*
-
Pre šukesa
Preboaha môze byt niekto taky krasny ako je Diego? Podla mna to nieje taky typicky krasavec ale tym ako sa chova a co robi, to z neho robi toho najkrajsieho chalana na svete. Ste sa pýtali kde este hral. Hral napr. v Terminali. Bola to cice vedlajsia uloha ale predsa. A tam nieje vôbec pekny. Ale mne to nevadi.Je to proste šukes. -
DIEGO
Je nej.......prostě bych ho chtěla mít u sebe nej....že ale boužel nemůžu ale pojedu na cubu jinak do havany tak papapapajinky *9* *14* *4*