Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Hříšném tanci 2 vypadá nejlíp spocený, trochu rozcuchanější a když tancuje.
  • ...

od prvniho zaberu na nej v hrisnym tanci jsem se donej zamilovala a ted neuzu prestat stahovat jeho fotky a koukat na filmecky s nim...je to fakt sladousek...
  • Miláček-muj život

strašně tě zbožňuju jsi super a máš taky úchvatnej úsměv kterej ohromí snad každou holku a taky strašně pěkně a užasně tancuješ musím se přiznat že se někdy dívam na hříšnej tanec aji 3*deně prostě tě strašně zbožněju a nevím co bych delala kdybych neměla aspon 1 dvd s tebou:-):-)
  • kačík:-)

miluju tě zbožněju tě no prostě neumim si představit bez tebe život:-)
  • jsi fakt uzasnej.vsechny tvoje filmy jsou super a mas ten nej...... usmej paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Je suprovej. Nejhezčí chlap na zemi.... Teda na tehle fotkách zrovna moc ne, ale zkoukněte Hříšnej tanec a uvidíte.... Zdravím!
  • tak je nechte at si neknou svuj nazor nee?!..diego je peknej jen v tom filmu, jak se krasne diva, ae jinak se me nelibi..nekde sem cetla ze prj o sobe tvrdi ze je prisernej tanecnik a ze umi zatancovat jen to, co bylo ve filmu..
  • diego

nevim proc tu vsichni pisete nazory:vy ste se do neho zamilovali i kdyz ho neznate osobne.To je blbost,clovek se zamiluje i kdyz toho cloveka nezna.Ja diega taky zboznuju a neznam ho.Ale mam kamarada kterej tak krasnej jako on:o)
  • Má pravdu všichni píšete jak je úžasnej a neznáte ho osobně já teda zbožnuji jeho ale v roli Javiera je tam nádhernej!!!!
  • Všichni tady píšete, jak ho milujete a já nevim co, ale znáte ho vlastně někdo osobně? Víte vůbec jakej je? Nejspíš ne. Já ho taky zbožňuju, ale spíš než jeho sem se zbláznila do jeho role-Javiera. Zkuste se nad tim zamyslet. Díky a zdarec =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit