Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

myslím si že je to výbornej herec , a vefilmu hříšný tanec 2 uměl krásně tancovet , je opravdu hrozně nadanej ...
  • Vite co?Kazdej synek by mohl byt takhle dokonali jenom to chtit a neco s tim udelat proste s tim bojovat a ne ze tady budete psat kazdy den takovy hovaniny s prominutim, on ani nevi ze taky ma svoje foto.K cemu by mu to bylo proste ho tu hodil nejaky mamlas aby tu mel lidi a vy takhle na to pekne skacete. No nic delejte si co chcete. Aloha
  • Cuiusvis hominis est errare,nullius nisi insipientis in errore perseverare. Naturam expellas furca, tamen usque recurret.Rixantur viles de lana saepe caprina fac tua quae sunt, cetera linque Deo.
  • miluju tě

diego luna je prostě buh.byl nádhernej v Hříšným tanci2,ale byl strašně sexy v Mexický jízdě.je to ten nejhezčí kluk v celým vesmíru.S kámoškaka ho prostě milujeme.Bája 17
  • Ahoj

Ahoj, mrknete na www.krasnyusmev.cz
  • milacek

Diego Luna je nadhernej.. zamilovala jsem se do nej jak jsem videla Hrisny tanec 2. tam byl uplne suprovej.. skoda ze ho nejspis nikdy ve svym zivote neuvidim...
  • Nevím co jinýho mám o tobě napsat,je tu o tobě všechno a já protebe nemám slova.Dívám se na hříšnej tanec skoro každej den,prostě se tě nemůžu nabažit!!Všichni tě souděj úodle vzhledu což je podle mě strašně povrchní!já bych chtěla moc moc vědět jakej seš doopravdy ty a né chaviér Suaréz.Byla bych moc ráda kdybis byl jako on.závidím všam kdo tě znají a kdo jsou s tebou v kontaktu.Miluju tě!!!!!!:-)
  • Hříčny tanec2

lidicky moc prosim nenasel by se nekdo kdo ma soundtrack z Hříšného tance??jestli jo nemohli by ste mi ho poslat ne e-mail????moc vas prosim
  • soundtrack

jeeee lidičky ani nevíte jak sem ráda že se mi konečně podařilo sehnat soundtrack.Ty písničky sou fakticky bezvadný......no prostě supeeeer :o)
  • Máte někdo doma nějaké fotky Diega?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit