-
Jsi sexy
Poprvé jsem tě uvyděla v Hříšném tanci 2. Řekla jsem si, že jsi škleba, ale když jsem se na ten film podívala podruhé, tak jsem se do tebe zabouchla. Vypadáš úplně stejně, jako jeden supr kluk. Stejně si nejvíc sexy, když jsi spocený a mokrý. Pak jsem začala shánět tvoje filmy. Vyděla jsem Mexickou jízdu a ten začátek je nejlepší. Tou Annou bych chtěla být!!!:-)Papapa a milióny pusinek ti posílám. -
Ahoj
Je to prostě kus!!!nevite,kde bych sehnala jeho plakat? -
proč mi to děláš??proč si tak neodolatelný,charismatický kluk s ohněm v očích a já na tebe stále myslím?proč??proč??proč??
-
Diego,ja tě moooooooooooc žeru.Pošli mi prosím fotku.Mocinky tě miluju
-
PS. to nepíšu pro vás, ale pro Diega - věřím že na toto fórum taky jednou zavítá, i když pravděpodobnost se rovná nule...
-
vyznáníí
Diego, já tě úúúúúplně zbožňujuuuuuuuuu! Máš tak roztomilý čumáček.. Kašlu na všechny, co o tobě říkají a co si o tobě myslí, pro mě jsi totiž filmová SuperStar. Miluju tě za to, že se umíš perfektně přizpůsobit jakékoli postavě, kterou máš ztvárnit ve filmu. Miluju tě za to, že umíš měnit image - s těma vousama teď vypadáš tak na 35:-) Budeš se mi líbit, i kdybys hrál Ošklivku Betty=) Už se na tebe těším v tom novým filmu, co budeš točit v r.2006... Ahojky a doufám, že se někdy setkáme a pokecáme u kávy=o) -
i love you and i will wait for you. Nevite jestli je zadany?
-
čus,tak ja vam teda neco reknu.je to ten nejuuzasnejsi muz na svete a kdyz se divam na ty filmy pokazde mu naletim a pripada mi jakoby byl doopravdy v tom filmu coz se moc nestava.libil se mi hlavne v terminalu a hrisnem tanci 2, kde mu to sluselo hodne.kam se na neho hrabe swaizy nebo jako se menuje
-
diego
Diego mi byl vždycky sympatický.A nikam se nevnucoval a byl prostě takový přirozeny na rozdíl od holywodských herců. Včera mi alo kamoška řekla že je odpudivý a vypadá jako přerostlý dítě!Naštvala sem se pac on tak vubec nevypadá!!!!!! -
diego = zlatíííčkooo já ho prostě miluju...:)