-
Diego
No včera jsem viděla poprvé Hříšný tanec 2...Jen jsem to tak sledovala ale jak jsem viděla Javiera tančit,začal mi běhat mráz po zádech:) To jeho krásné snědé tělo a jeho černé oči..Musela jsem si ty záběry přehrávat pořád dokola..Hlavně když tančil v La rosa negra..Myslím že je to nejvíc sexy herec kterého jsem kdy viděla:) Kdybyste někdo chtěli pokecat tak napište -
hrisny tane 2 sem videla asi dvakrat ale je to skvelej film hlavne me bavil k vuli tanci,ale taky k vuli diegoj je fakt roztomilej amoc moc peknej!!!
-
Diego je fakt k sežrání
-
24krat...........
Je užásnej a nevim proč mě tak přitahuuuje...............na hřísný tanec2 koukam pořád do kola mám to teprve 2dny a skoukla jsem to asi 24krat -
MILACEK
jsi sladky a krasny -
asi tak ...... no proste hodnekrat jsem se divala na jeho Hříšný Tanec je tam přímo úžasnej a kluk k neprehlednuti ktereho by si prala kazda holka a musim rict ze ja mezi ne patrim taky
-
strašně bych mu chtěla napsat nemá někdo adresu?
-
jo?
No taj každej píše že se do něj zabouch z hříšnýho tance! No já taky je uplně skvělej,krásnej a hezky se směje taky bych chtěla nákej plakát někdo by mohl napsat třeba do dívky nebo někam aby tam dali jeho plakát že je uplně skvělej.A tak by sme ho měli šecky doma.Já ho uplně žeru je tak kvááááááásnej! = ) -
Diego je podle mě pohodový kluk a v Mexické jízdě byl fakt mega super!!
-
masoooooooo
Kdyby nam ho nekdo dones na stribrnem podnose,,tak se asi neudrzime..Konecne nejake nove maso.!!!S tebou by to byla jazda...V+E