-
Wich je PAN DJ a to mu nikdo nevezme *13* ..Tagze jako esli ma negdo neco proti ma peska pac pochybuju ze nekdo najde lepsiho DJe nez Wiche *16*
-
(O:
Dj wich je mega tucny typek...v olmiku byl besny a je to nejlepci dj...jeste k tomu krasny!!a time is now se mu koteel povedlo. -
Hip Hop is da BEST
Čest lidi Dj Wich je jednička v CZ Hip Hopu stejně tak jako Indy a další Indyho, Wiche a La4 sem poslouchal aspon rok jedno CD My 3 sou fakt hustý a chtěl bych jim popřát hodně štěstí v dalších počinech jo a eště se podívejte na tenhle web http://www.nasvsech.ic.cz/ tohle se mi líbí taky -
Jsem tu zas co novýho?Nic moc CD Vec Dobré ráno,Čistychov,Kontrafakt,atd....A Co VY????????,Žijte trochu!!!!!!
-
DJ WICH JE SHIT *16* FUCK OFF DJ WICH! *16* *5* *10*
-
Dj wich
Ty a Indy jste byli super dvojka měli a máte pořád dobrý písničky i když tvoje albub The Golden Touch je taky super já jsem tvůj velkej fanoušek a doufám že s tímhle povolání nepřestaneš. SEŠ NEJVĚTŠÍ HVĚZDA SVĚTA *3* -
nevim, ale
vim ze Wich je fagt hustej typek mam ho moc rada posloucham taky hipec ten je fagt do pohody!!! kdybi mi napsal tak bych byla rada protoze bych s nim zasla na pivko pokecala a tak no je proste huuuustej -
Wich je number one kua ale sakra neni to Promo ale Promoe...!
-
nehraj si na MC!! *13*
-
Wich is best..... *1* *1* *1* *1* *14* *5* a budu se hádat jestli si to někdo nemyslíííí...Je to good DJ *5*