-
Wow !!
Jako ta základní fotka je mrtě...to cígo je totálně mazecký..:D:D btw: nejvíc sexy ze všech dj-ů*14* -
Holly day
Všechno nej Tome *5* *1* *5* -
wich
wich is number one -
pro viche
Jsi fakt dost dobrej, mám tvé CéDa. -
Hiphop is really best!!!
-
nemáte jeho osoní mail?
nazdárek..hele nemáte email na Dj Wich? ..já bych se ho potřebovala zeptat jestli nemá prázdnou hudbu a za kolik...díky *4* -
BER TO VÁŽNĚ!!!
-
to Kamarádka=)...hm hm hm a si si ista, ze mala Mana, alebo Manik urcite bude? lebo potom mam pocit, ze ich bude viac *8*
-
Ptejte se Wiche na co chcete
Určitě se vám někdy hlavou prohnalo „tak na tohle bych se ho určitě zeptal, kdybych mohl“. S BigUp.cz můžete! Autor soundtracku k filmu Gympl je tu pro vás! Vše je naprosto jednoduché, stačí kliknout!
http://bigup.cz/956-ptej te-se-wiche-nironica-a-druhe-strany -specialne-pro-ctenare-bigup-cz.htm l -
:-*
dj wich mi svym poslednim cd ukazal ze hip hop se jeste nevali jenom ve srackach amaterskych raperu jako je jimi blue a ze sou porad na svete raperi ktery ten talent fakt maj.....wich je muj nejoblibenejsi raper.....a navic je to koren*14* -
-
Re: :-*
Ty vole/krávo Wich neni raper *1* *13* -
beebeeone
od kdy je WICH rapper vy drsný hoperky?:-D *1* *1* *1* -
Re: :-*
není to raper *3* ale máš pravdu je úžasnej *14* do jeho beatů musí být čest valit *5* MILUJU HO *14* a obdivuju *3*
-