Přejít na výpis diskuzí

Dolph Lundgren

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde je 2 ?

nejak tu nevidim Pětiboj ?
  • kllara090

happy birthday

dear Dolph i wish much health happiness for your birthday happy brithday
    *3*
    • Re: happy birthday

wery happy..posledni dobou muj nejoblibenější herec dřive to byl van damme ale asi sem na oba to co nosi v hlavě a na nohou to je teda síla být ženská tak sem jako ty pubertačky *1* pro mě nej borec a hlavně to charizma oou wow.viděl sem teměř všech jeho 40 filmu a mám jich sbirku kterou stale rozšiřuji
  • 50. narozeniny

Všechno nejlepší Dolphe:-) *3*
  • Kde je?

Já nevím, ale nějak mi ve filmografii chybí snímek Diamantoví psi *7*
    • steven.s

Re: Kde je?

Ja Dolpha nechapu jak dokazal sejmout Creeda tou dělovkou do hlavy kdyz tohle zadnej boxer nedokaze. *7*
      • Re: Re: Kde je?

tím bych si hlavu nezatěžovala být tebou *8* je to kus chlapa krásného chlapa *14*
  • Achjo

Dolpha Lundgrena mám moc ráda a proto je mi líto, že tu má uvedený jen 27 filmů *8* Jak jen je to možný když já jich napočítala 36 do konce roku 2007 a 2 za rok 2008 a 1 na rok 2009 a jeden dokonce n rok 2010 tzn. 40 filmů a tu jich je polovička *9*
    • Re: Achjo

no vydíš jaká jsi pylná včelička,tak je tam dopiš a je to *1* žadný stres
  • Dolph

Je to krásný chlap *14* .Má skvělé filmy,prostě je jednička *3* .Nikdo na něho nemá *13*
  • svalnaty borec

vzdy sa tesim na jeho dalsie odvazne dobrodruzstvo,pri ktorom mi tuhne krv v zilach.mam doma jeho absolutnu cool zbierku videokaziet a dvd-ciek.on je totalny borec-HERKULES,alias Kevin Sorbo.
  • Dolph

Je prostě nejlepšíííííííííííí. Nechápu, jak může někdo být tak chytrý. Takže: I LOVE YOU, Dolph.
    • Re: Dolph

je to totalny king
  • dolph

je to poradnej kus chlapa.
  • film

Dolph je pro me nej borec, od mala ziju rockym 4. a jeho roli ivana draga...ale taky se mi hodne libil film Punisher, na ten rok ktery to natocil tak to byl hodne dobrej film, ale the punisher a rok 2003 to je jina no :), ale je fakt dobrej..
    • Re: film

Já taky žiju Rockym IV.Na zdi mám jeho vytisklý fotky. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit