-
kde je 2 ?
nejak tu nevidim Pětiboj ? -
happy birthday
dear Dolph i wish much health happiness for your birthday happy brithday
*3* -
-
Re: happy birthday
wery happy..posledni dobou muj nejoblibenější herec dřive to byl van damme ale asi sem na oba to co nosi v hlavě a na nohou to je teda síla být ženská tak sem jako ty pubertačky *1* pro mě nej borec a hlavně to charizma oou wow.viděl sem teměř všech jeho 40 filmu a mám jich sbirku kterou stale rozšiřuji
-
-
50. narozeniny
Všechno nejlepší Dolphe:-) *3* -
Kde je?
Já nevím, ale nějak mi ve filmografii chybí snímek Diamantoví psi *7* -
-
Re: Kde je?
Ja Dolpha nechapu jak dokazal sejmout Creeda tou dělovkou do hlavy kdyz tohle zadnej boxer nedokaze. *7* -
-
Re: Re: Kde je?
tím bych si hlavu nezatěžovala být tebou *8* je to kus chlapa krásného chlapa *14*
-
-
-
Achjo
Dolpha Lundgrena mám moc ráda a proto je mi líto, že tu má uvedený jen 27 filmů *8* Jak jen je to možný když já jich napočítala 36 do konce roku 2007 a 2 za rok 2008 a 1 na rok 2009 a jeden dokonce n rok 2010 tzn. 40 filmů a tu jich je polovička *9* -
-
Re: Achjo
no vydíš jaká jsi pylná včelička,tak je tam dopiš a je to *1* žadný stres
-
-
Dolph
Je to krásný chlap *14* .Má skvělé filmy,prostě je jednička *3* .Nikdo na něho nemá *13* -
svalnaty borec
vzdy sa tesim na jeho dalsie odvazne dobrodruzstvo,pri ktorom mi tuhne krv v zilach.mam doma jeho absolutnu cool zbierku videokaziet a dvd-ciek.on je totalny borec-HERKULES,alias Kevin Sorbo. -
Dolph
Je prostě nejlepšíííííííííííí. Nechápu, jak může někdo být tak chytrý. Takže: I LOVE YOU, Dolph. -
-
Re: Dolph
je to totalny king
-
-
dolph
je to poradnej kus chlapa. -
film
Dolph je pro me nej borec, od mala ziju rockym 4. a jeho roli ivana draga...ale taky se mi hodne libil film Punisher, na ten rok ktery to natocil tak to byl hodne dobrej film, ale the punisher a rok 2003 to je jina no :), ale je fakt dobrej.. -
-
Re: film
Já taky žiju Rockym IV.Na zdi mám jeho vytisklý fotky. *14* *14* *14*
-