-
hihi univerzalneho vojaka mam aj ja :)) ale je to velmi dobry film ! paci sa mi v tom velmi aj dolph aj van damme . :) "zraadce" :)
-
dolph
To já se musím pochluboit, že mám film Univerzální voják, kde hraje spolu s Van Dammem. *14* -
-
Re: dolph
ahoj lidičky,tak si jen tak čtu vaše příspěvky.Já mám s Lungrenem celkem 25 filmů.Něco na VHS a něco málo na DVD.Ráda se s Vámi podělím,protože mě těší jeho stálá popularita.Děkuji za příjemné příspěvky.Každý zestárneme a vůbec mužský by mohli závidět jeho figuru v tomto věku.Tak se mějte a užívejte života -
-
Re: Re: dolph
to jsem zase já./Promiňte,pořádně jsem si to po sobě nepřečetla a vypadlo mě jedno písmenko ve jméně.OMLUVA a napravuji "Lundgren"
-
-
-
peknej chlap
Je rozhodne v tom karate dobrej. Nebo byl. Mam taky par jeho filmu doma na kazete, neco original neco nahrany z bedny. Nejlepsi je ale Zuctovani v malem Tokiu po boku Brandona Lee. Super hlasky. A pozor: s van Dammem se pry nema rad. Dali si do pusinky po nataceni Univezalniho vojaka. -
-
Re: peknej chlap
prosimtě kde jsi to četla že si dali du pusinky Lundgren a Van Damme moc by mě to zajímalo dík za odpověď -
-
Re: Re: peknej chlap
no dali ale jen postouchqali je to na youtube a bylo to v cannes na festaku
-
-
-
dark andel
milujam ta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* +10*pusa *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *4* *14* *14* *14* lasko *3* *3* *14* *4* *14* *14* *4* *3* *14* -
pro Lundgrena
-dejte to lundgrenovi-ahoj.chci se s tebou seznámit.vím že nejsi ČECH ale jo. jsem ta zpěvačka Tereza Kerndlová.znáš mě?:já jsem tvá orchidej propadám se do neznáma tvé rty neustále voní nemíme se bát hra se splétá z mojí touhy orchidej už zas volá:v jádru mám temno moje vlasy jen tak nespočítáš mou vůli máš tak probudˇ ji se mnou jé tu orchidej kterou ty tak znáš už cítím mráz.Jen tvůj pohled ví co s tím... tak zatím ahoj a napiš.můžeš v jakémkoli jazyce,přeložím si to pápá.TERKA K. *14* *14* *3* -
Dolph
Tak viete co?Ja viem presne kolko meria:202cm a nemylim sa,lebo...proste to viem.A nielen to je na nom uzasne,vsetko je na nom uuuzasneee a nech si kazdy hovori co chce.A ako hovorim,DvD,kazety a podobne prevedenia som si vlastnymi silami zohnala a som na to pysna. *14* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* -
pre lorda
tak diki pekne nasiel som vela filmov od dolpha na nete aj ked po anglicky ale to nevadi sak si stiahnem titulky :)) (rocky 4, vladci vesmiru dark angel ) a vela dalsich aj ked to veelmi pomali taha ale sak sa snad dockam :) inak stahujem to cez EMULE ak to niekoho nahoodou zaujima a je tam plno plno filmov aj od inych skvelich hercov (dolph,van damme , stallone schwarzenegger ) aj urcite viac aj ich prve filmi co som rad lebo sa nedaju nikde zohnat :)) -
pro cros
Temný Anděl je z nahraný z TV Nova asi tak před 5 lety a Vládcové Vesmíru jsou VHS originál koupený ještě dříve myslím že v Bontonlandu v Praze. Rád bych měl celýho Dolpha na DVD jako kolekci, ale zatím jsou asi dva filmy. -
pre lorda
ja mam iba zopar filmov (red scorpion , detonation, top secred, universal soldier, ) ale vo vsetkych je super a chcel by som sa ta spytat skade si zohnal TEMNY ANIEL a VLADCI VESMIRU ??? lebo ja by som to strasne chcel -
Zdravím já jsem také obdivovatel Dolpha nejvíc se mi líbí Red Scorpion, Mstitel(Punisher), Temný Anděl ale i Vládcové vesmíru...a vlastně úplně všechny...ikdyž všechny nemám... Dolph myslím měří 188cm