-
Chybí Vám jeden titul
Ve Vámi uváděné filmografii chybí jeden titul, a sice film "Temný Anděl" (orig.název Dark Angel) z roku 1989-Vision International (1992 vydal Intersonic na VHS),režie : Craig R.Baxley, hl.role : Dolph Lundgren, Brian Benben, Betsy Brantley... -
Biggest the best
Nejlepší filmy: Rudý škorpion, Čas pomsty, Zúčtování v Malém Tokiu a Rocky IV. Je někdo proti??? -
-
Re: Biggest the best
Máš fakt pravdu. Mně se líbí nejvíc v Rockym IV. *14* *14* *14*
-
-
Biggest The Best
Vzdělaný, vysoký, silný, energický, sympatický - prostě Dolph *14* -
NAROZENINY
Za chvíli má náš Dolfik narozeniny, přejeme mu vše nejlepší, a mnoho dalších dobrých filmečků *3* -
osobně z toho nic nemám že jsem tu v české republice ale za tím se něco zkrívá je to doplněk mého věku jsou to narozky které mám 13.11.1982 nemám vůbec rodiče tedy matku kterou jsem od narození neviděl je to čistá pravda jsem arabský princ martin štych narodil jsem se v poušti daleko od mého národa tráva tam rostla okolo mého paláce stravoval jsem se sám a celý život jsem trávil sám mohu si přidat ještě 10let navíc že jsem starší a u palem jsem cvičil takže mě to bavilo ale tady né dochazím na internet kvůli tomu že chci jet domů. *3*
-
Dolph
Je prostě nejlepšíííííííííííí. Nechápu, jak může někdo být tak chytrý. Takže: I LOVE YOU, Dolph. -
-
Re: Dolph
je to totalny king
-