Přejít na výpis diskuzí

Dolph Lundgren

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 50. narozeniny

Všechno nejlepší Dolphe:-) *3*
  • kllara090

happy birthday

dear Dolph i wish much health happiness for your birthday happy brithday
    *3*
    • Re: happy birthday

wery happy..posledni dobou muj nejoblibenější herec dřive to byl van damme ale asi sem na oba to co nosi v hlavě a na nohou to je teda síla být ženská tak sem jako ty pubertačky *1* pro mě nej borec a hlavně to charizma oou wow.viděl sem teměř všech jeho 40 filmu a mám jich sbirku kterou stale rozšiřuji
  • kde je 2 ?

nejak tu nevidim Pětiboj ?
  • Dolph Lungren

Vynikajuci herec.Skvela osobnost!
    A sice uz troska pokrocilejsi vek *4*
    a postavy sa do ringu s Ruskym medvedom
    Olegom Taktarovom a predviest slusny vykon,tak to je obdivuhodne!!!
    Vsetko len to dobre prajem Dolph *4*
  • Dolph Lundgren má natočit novy film duke nukem http://www.youtube.com/watch?v=ii_oLrZkejU *3*
  • jsem tu na turotial výhledu a chci se vrátit z výletu i bez kámoše z filmu od kolika koloika koukám okem po tobě nejakou tu dobu a ze mě nezustalo skoro nic řeknu ti jsem a ty štych jseš jen jenom filmu od opravdycky dopravdový kamoš se vzledem a co maš vzhled stím co ti věřím ti dává víru MÍRA CHOJČA
  • Luky1987

Vyhasl

• na mě nemá zdar
  • Ja som snim videl iba niekolko filmov ale je fakt super a chcel by som sa vas opytat ze kde ste videli jeho vsetky filmi z pozicovne alebo vsetky dali v telke???
  • No davali tych filmov trochu viac ten men of war, dalej davali strelec /The shooter/ ,Johnny Mnemonic ale tam neni hlavny , prepadnutie v malom tokiu,skryta agenda , mozno aj viac ale ja viem iba o tychto a o rocky som tiez vedel ale nemam novu takze mi je to nanic a na kazete som si zohal universal soldier a red scorpion no ale aj tak diki ze aspon niekto mi poradil alebo odpovedal :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit