-
je kvaaaaaaaaaaasnej miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
dolph
je to poradnej kus chlapa. -
Chvála........
To je ten největší borec na světě....... -
Film
Kdo má film temný angel s Dolphem podařilo se mo vymazat z Vhs.Kdyby bylo DVD-to by byla bomba,Děkuju -
Dolph
Toto je pravy muz.Vazne si myslim,ze dokonalejsi muz neexistuje.Milujem ho.DOLPH 4 EVER -
Tak ja Dolpha zbožňujem snáď od mojich desiatich rokov :) Tiež som s ním videla všetko možné a niektoré filmy ako napríklad Temný anjel aj 100krát.Ľudia napíšte sem o ňom niečo nové ak budete vedieť. pa pa
-
Filmy
Ja som vsetky jeho filmy videla na kazetach a na DVD-ckach.V televizii za posledny rok davali iba Sved(Men of war)a Rocky IV.Dufam,ze sa spamätaju a daju tych filmov viac.A ako som uz raz napisala:DOLPH 4 EVER(for me) Ja ho proste zboznujem... *14* *14* -
Velmi rada poradim aj nabuduce:)
No ako hovorim ja som vsetky jeho filmy videla iba na DVD a na kazetach.Je to mozne,ze to islo v telke,lebo aj ked niektori ludia hovoria,ze jeho vsetky filmy su prepadaky,tak ja som videla oooovela horsie prepadaky v telke a ked dokazu v TV pustat take hovadiny ako nemenovane filmy,tak mozu pustit aj Dolphove filmy.Ja si myslim,ze jeho filmy su na velmi dobrej urovni a su vynikajucim povzbudenim-pre mna.Takze DOLPH 4 EVER a piste este nieco. *4* -
Nejlepsí filmy od Lundgrena sú : Univerzální Voják 1,Expendables 2 a Rocky 4
-
pre lorda
ja mam iba zopar filmov (red scorpion , detonation, top secred, universal soldier, ) ale vo vsetkych je super a chcel by som sa ta spytat skade si zohnal TEMNY ANIEL a VLADCI VESMIRU ??? lebo ja by som to strasne chcel