Přejít na výpis diskuzí

Dolph Lundgren

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Lundgrena

-dejte to lundgrenovi-ahoj.chci se s tebou seznámit.vím že nejsi ČECH ale jo. jsem ta zpěvačka Tereza Kerndlová.znáš mě?:já jsem tvá orchidej propadám se do neznáma tvé rty neustále voní nemíme se bát hra se splétá z mojí touhy orchidej už zas volá:v jádru mám temno moje vlasy jen tak nespočítáš mou vůli máš tak probudˇ ji se mnou jé tu orchidej kterou ty tak znáš už cítím mráz.Jen tvůj pohled ví co s tím... tak zatím ahoj a napiš.můžeš v jakémkoli jazyce,přeložím si to pápá.TERKA K. *14* *14* *3*
  • Lundgren

Ahoj chci se Vás zeptat nevíte jaký styl karate Lundgren ovládá?? ( shotokan nebo kyokushin )
    • Re: Lundgren

kyokushin
  • svalnaty borec

vzdy sa tesim na jeho dalsie odvazne dobrodruzstvo,pri ktorom mi tuhne krv v zilach.mam doma jeho absolutnu cool zbierku videokaziet a dvd-ciek.on je totalny borec-HERKULES,alias Kevin Sorbo.
  • joey.jordison

Dolph

jeden z nejlepších herců *3*
  • Dolph

Aj ja si myslim,ze je to najvacsi borec na svete.Ja ho proste milujem.Videla som vsetky jeho filmy.A je naozaj uzasny,krasny a sexi.
  • dolph

dolph je dobra stars a nema na nikoho.som rada ze si to nemyslim len ja.len tych filmov snim je v telke malo....
  • Dolph jako Ivna Drago

Tohle ten nejlepsi herec co znam, ma spickovou postavu a zapomeli jste zminit film Rocky IV(1985)
    • Re: Dolph jako Ivna Drago

No hlavne to maj uvedeny i ve 4ce coz je dobre ale i v 5ce tam uz nehral
  • dolphík

Dolphík je fakt kus chlapa,je strašně sexy a pěknej,i love you Dolph.
  • Dolph

Je to krásný chlap *14* .Má skvělé filmy,prostě je jednička *3* .Nikdo na něho nemá *13*
  • Achjo

Dolpha Lundgrena mám moc ráda a proto je mi líto, že tu má uvedený jen 27 filmů *8* Jak jen je to možný když já jich napočítala 36 do konce roku 2007 a 2 za rok 2008 a 1 na rok 2009 a jeden dokonce n rok 2010 tzn. 40 filmů a tu jich je polovička *9*
    • Re: Achjo

no vydíš jaká jsi pylná včelička,tak je tam dopiš a je to *1* žadný stres

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit