-
Právě jsem vstal, přečetl si po ránu noviny a hned se mi chce zvracet. Důvodem je pan Duka. On už totiž začíná být opravdu nechutný.
-
Zadejte do vyhkedávačů:Kdo měl zájem na likvidaci Československa v roce 1989?
Proč nám nechala církev upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení Římskokatolické církve. Navrhují upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. -
Zadejte do vyhledávačů:1-Kdo byl Allan Dulles? 2-Jaký vliv měl Allan Dulles na KSČ?
-
Zadejte do vyhledávačů: Proč nám církev nechala upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení katolické církve, která má za s sebou víc mrtvých udájně komunisté. Objevil se tam také návrh upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. Duka řekl před Velikonocemi Mladé frontě: Žádnou katastrofu tu nemáme. ( Co znamená, ale to vydrancované Československo?)
-
Badateli, cirkev není přežitek, v Latinské Americe jde o velmi živou organizaci, v Africe dynamicky roste ap.
Vy tvrdíte, že komunisté nezpůsobili tolik zla jako církev. To není pravda. Navíc církev má i dobré stránky, za svou 2000letou historii dobré věci, které se však tak nepřipomínají, jelikož jsou mediálně nezajímavé (dobrá zpráva%žádná zpráva). -
Církev, jako taková je přežitek. Duka je mamonář. Církev je, byla a bude největší zlo v dějinách lidstva. Kam se na ně hrabou komunisté. Toto zlo by se mělo vykořenit z paměti lidí, majetek rozdat potřebným a byl by klid. Ježíš Kristus, pokud mě paměť neklame, byl chudý, jako kostelní myš.
-
Nechápu, co se Vám na Dukovi nelíbí. To že je tlustý neznamená, že je špatný - velká část české populace má nadváhu - třeba i Váš známý. Obvinili byste ho z toho, že je pokrytec ap. jen proto, že je tlustý?
U Duky může mít nadváha prozaičtější vysvětlení - jednoduše snadněji přibírá - takových lidí je víc.
Mě osobně je pan kardinál sympatický, do toho byl i v komunistickém kriminále ... -
Víte, s inkvizicí to bylo složitější - třeba ve Španělsku to byla čistě státní instituce (pod králem), papežové kritizovali špan. inkvizici ... to se třeba dnes neví.
A když se porovnává to, kdo zabil víc lidí, měli bychom mít na zřetel, že kromě samotného počtu obětí a tehdejšího počtu obyvatel i dobu, kdy byly páchány tyto nepravosti - inkvizice existovala stovky let, zatímco komunisté škodili u nás 40 let a nacisté v Německu jen 12 let ... -
Souhlasím s Vaším příspěvkem, kdyby totiž ateisté viděli Boha, tak by se pos...
-
Nevíme, co stojí za nadváhou Duky. Klidně může mít horší spalování, tj. tloustne rychleji než jiní.
-
Duka měl dobré vztahy i s Havlem, což je něco zvláštního (když si vzpomeneme na to neustálé dělení národa na "havlovce" a "klausovce"). Vypadá to, že Duka chce vyjít s každým a nevytvářet spory, když to není nutné.
-
Pravda je,že většina Těch co zde píší, neví o Dominiku a církvy ale vůbec nic.Jenom papouškují co do nich nacpali ve škole nebo doma.
Je smutné,jak se soudruhům za těch 40 roků podařilo náš národ odvést od víry.Vidím to pro náš národ jako velkou chybu.Dnes je velmi konzumní
společnost. Toto je můj názor s kterým nebude mnoho občanů souhlasit.
Jsem věřící a taky se nevysmívám lidem kteří jsou ateisté.Je mi s toho
dost smutno. Čau pravda -
Proč oblbují lidi? Protože nepracují a přesto se mají o mnoho lépe než ti, co pracují. Moc nad jinými, spousty peněz. Kuchařky, služky... Co udělá farář když v neděli v poledene otevře kasičku? Rozdělí penízky od hloupých věřících. To je pro mne, to pro biskupa, to bude na mešní víno.... A věčící do nich ty prachy cpou. Tak proto to dělají.
-
Doufám, že jdyž už máš slíbený mamon, přestaneš se vypičovat ve všech médiích a zalezeš někam do kouta!!!!
-
Tak co ty nenažranče , máš radost, jak jsi nás všechny okradl!!! Já v boha nevěřím, ale Tobě přeju, aby ti to pěkně spočítal *16*
-
Církev napáchala více škody než komunisté!!!!!Upalovali lidi ale i malé děti!!!!!!!Banda úchylů,pedofilů a nemakačenků!!!!!!!!!Žádný bůh není,to dneska ví každý,tak proč tito hajzlové pořád oblbují!!!!!??????
Já když vidím to jejich shromáždění,každej tlustej jako prase,producírují se jako prasata!!!!!!!!!Ty svoje roucha za statisíce korun,vyšívaná zlatou nití,člověku je z nich na blití!!!!!!!
Církev světu nic nedala,jenom loupila,kradla,znásilňovala duši a dětské prdele!!!!!!!!Lidé by již měli pochopit že banda těchto pedofilů není nic jiného než banda sviní kteří si nezásůouží nic jiného než nakopat do těch jejich tlustých prdelí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *2* *2* *15* *3* *16* *7* *8* *13* *11* *12* *16* -
Ba ne, elita českého národa odejde až s Vámi osobo evangelická. A madam, ten arciďábel neseděl za víru v Boha, ale za postoje vúči tehdejšímu režimu. A každý věděl, co ho za to čeká. A dělal to dobrovolně. Ale vyplatilo se mu to. Teď bude nejbohatším člověkem v ČR a brzy také nejvyžranějším. Chápete Vy jelito, pardon, elito, že tady se jedná o prachy a ne o víru v Boha? V Boha mohu věřit i když jsem chudý, na to nepotřebuji miliardy. A pravdou je, že čím je člověk chudší, tím je jeho víra v Boha pevnější a upřimnější. Jdu se za Vás pomodlit evangeličko, aby Vám Bůh protřel zrak.
-
Tak to je příspěvek na úrovni. Věřit v Boha je správné, ale ne v církev. Dějiny církve jsou dějinami vraždění, nikoliv lásky k lidem. Abych věřil nějakému pedofilnímu faráři že je zástupcem Boha na zemi, tak to bych musel být slepý věřící. A díky Bohu vidím a slyším co se děje okolo mne a díky Bohu to umím vyhodnotit. Jenom slepý, hluchý a hloupý si může myslet, že církvi jde o spasení lidské duše.
-
Já mám moc rád, kyž někdo blbne na kvadrát. Mentálně hendikepovaný člověk říká o jiných že jsou to hňupové. A jistě víš pravdivče, že kněží jsou prznitelé dětí a že tento problém v církvi je tak velký, že ho neumí vyřešit ani papež? Jsi pravdomluvný věřící? Tak neříkej, že to není pravda. Běž se modlit k těm pedofilům. Já si věřících vážím, ale ne hlupáků, co tvrdí, že takový pedofil je boží muž a že každý má právo hřešit. Na to abych věřil v Boha a dodržoval desatero nepotřebuji pedofilní církev.
-
Paní evangeličko, ani mně se nelíbí že mezi námi jsou pologramotní lidé, kteří nevidí historickou úlohu katolické církve. A také se mně nelíbí, že se mají "vracet" nějaké mjatky které církvi nikdy nepatřily. A že tomu nerozumíte, no to je právě ten problém věřících. Fakta jsou taková, že již 2000 let církev krade a když jim to někdo zatrhnul, tak se řekne že to byla krádež. Čs národ je národ ze všech nejateističtější. Proč my nevěřící máme církvi platit miliardy? Doufám, že se kolo dějin opět otočí a ten arciďábel bude tam, kde má být. V kriminále. Stejně k tomu dřív nebo později dojde. Když vidím ten vyžranej zločineckej ksicht, tak se mně otočí žludek. Paní evangeliško, běžte studovat dějiny církve a až budete něco nového vědět, tak zase napište. Do té doby můžete dělat církevním potentátům služku nebo třeba kuchařku. Pokud jste mladá.