-
Bože bože Martine!!! Chceš nekoho učit pravopis a napíšeš "ozvy se mi"!!!!! To asi nebudeš ten nejlepší adept na pravopisnou výuku.Tam patří měkké i.
-
hrdina
hasku ses fak dobrej ses muj oblibeny hrac ja ti fandim ses 1111111111111111111111111111111111 jednicka. *4* -
Dominátor *5*
-
Boze,boze, Bozenko
Neni mi jasne, jak nekdo muze kritizovat slavneho ceskeho golmana, kdyz je schopen napsat "jsi na OMILU" Vis co? Ozvy se mi na mail a ja ti vysvetlim ucivo prvniho stupne zakladni skoly.... -
Dominátor
Cau Domco.Predevsim bych tě chtěl poblahopřát k tvým výkonům v Ottawě. Jseš skvělý.A když si vzpomenu na tvý výkony v Naganu98 tak mi jde i ted mráz po zádech.Moc Vám přeju, aby vám dobře dopadla Olimpiáda v Turíně.Chytej a vše vyhrajem.Ty určitě bys chytal výborně.Hodně zdraví a štěstí v hokeji Ti přeje Tvůj velký fanoušek.A prosim Tě napiš mi.Cau. -
Cau Domco, jak se mas? ja dobre.Budes se koukat na fotbal?Ja jo.Tak cau a nezapomen mi napsat. JJJJJJJIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRKKKKKKKKKAAAAA
-
Dominátor
Jo tojak přád po tom puku ve 40.letech skáče je neskutečný.Doufám že mu to takhle pude aspoň do padesáti. -
teda to koukám
Dominik Hašek je jedením z nejlepších hráčů ledního hokeje... a myslím, že nám dělá čest... -
dominator
Dominator(dominik hašek)byl je a bude nejlepším golmanem na světě a neuražejteho!!!končím