Přejít na výpis diskuzí

Dominika Hašková

OSOBNOST 5.9.2010 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Show Jana Krause

Inu,
    shledl jsem Show Jana Krause a velmi jsem se pobavil osobnosti Dominiky Haskove. Pote co na sebe prozradila, ze nejlepe umi zpivat a nasledne toto predvedla mne opravdu prepadl soucit. Protoze, jestli to meceni je vrchol jejich schopnosti, pak slecnu ceka v zivote mnoho zklamani a bylo by lepe, kdyby svou karieru naprela jinym smerem. Doporucuji karieru rentierky nebot tam ani zpev, ani intelekt neni podminkou. *1* *1*
    • Sice nejsem ta z těch, která moc pomlouvá, ale ona vážně zpívat neumí..
    • Re: Show Jana Krause

Já jsem se na ten talent v televizi vůbec nedíval, ale o Dominice Haškové jsem slyšel, že tam je a taky že všichni mluví, že postupuje jen díky svému otci. Říkal jsem si, že ji všichni závidíte. Ale po tom, co sem ji slyšel zazpívat u Krause, říkal jsem si, že to je fakt pravda, že postupuje jen díky slavnému otci, protože rozhodně zpívat neumí. To byla hrůza, všechno. OK, ten její projev..... je ještě mladá a trošku asi bude mít, díky svému příjmení, nos nahoře, ale pokud se týče jen zpěvu, tak to opravdu zpěv nic moc nebyl!
    • Re: Show Jana Krause

Dovetek: Dominika mela stesti ze vedle ni po vystoupeni nestal john Coltrane, pac by ji neprodlene insultoval za hanobeni dila. *13*
  • Naučíš mě zpívat ? kde ses naučila tak dobře zpívat ? *3* *3* *3* *3* *4* *4*
  • klariss

Dominika

Lidi uznejme, že zpívat umí, ale ten její poslední výstup tam byla čistá protekce!Zaspívala to falešně měli postoupit Sceamers!Nefandím jí *8*
    • shiyoko

Re: Dominika

Souhlasim, měli postoupit Screamers! Já si myslim, že ani nezpívá tak dobře, ale je Hašková tak si musej všichni stoupnout! *3*
      • klariss

Re: Re: Dominika

Pravda, kdyby neměla taťku Dominátora tak si tam nikdo nestoupne!A teď jak vyřadila jednu užasnou zpěvačku ji přímo nesnáším!
  • všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí i hodně lásky i to zdraví
  • kristinka7

Dominika

Ona si svýho otce nevibrala.Tak toho nechte.Zpívat umí a já jí hlas poslala.
    • Re: Dominika

Otce si sice nevybrala, ale taky nikdo tady netvrdí, že by ho nechtěla. Tady všichni tvrdí jen to, že neumí zpívat a postoupila jen díky slavnému pan tátovi.
    • Re: Dominika

Pravda zpívat umí dá se ale určitě nevyhraje pač tam sou lepší talenti. Myslím že kdyby neřekla že Haša je její táta že byste mluvili všichni jinak :D
  • *15* *15* *15*
  • *14* *14* *5*
  • miluji tě když máš tak hezký pěkný krásný úsměv Dominičko Hašková
  • umíš hezky pěkně krásně vařit to se hodně líbí tvému příteli Filipovi Ambrožovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • je to moje přítelkyně fakt umí hezky pěkně zpívat *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit