-
*14* *14* *14*
-
*1* *1* *1* miluji jen tebe Dominičko Hašková
-
*14* *14* *15*
-
Ahoj, moje rodina se s Haškovými kamarádí a já a Domča jsme kamarádky, doopravdy, věřtě nebo ne, je to tak. Domča je upřímná, hodná, má krásnou a zajímavou barvu hlasu. V cs má talent jí to při první písničce trošku ujíždělo, slyšela jsem to. Zpívám taky a to dost dlouho. Jinak tu písničku zaspívala moc pěkně. A takže Domi, už jsem ti to řekla live, teď ti to řeknu i přes net: Jen tak dál:)
-
*5* *5* *5*
-
Umí zpívat? Jsou snad všichni nahluchlí?
Zpívat teda neumí, co jsem slyšela ten pokus s písní I will always love you od W. Houston, tak to byl teda děs. *9* -
Ste asi fakt sjetý, jako co by těm porodcům asi dávalo to, že by Domču pouštěli jen kvůli otci??? Domča je kámoška mojí ségry a je fakt fajn. A radši by se nechala vyhodit, než aby postupovala jen kvůli otci. Je sice soutěživá, ale neni sv*ně a taky prosazuje faireplay. Takže, když nic nevíte, tak jak můžete někoho pomlouvat??? *16* ste horší než nějakej pitomej bulvár. *16* ....tak se aspoň trochu zamyslete než zase někoho budete neprávem pomlouvat!!!!!! Nemusíte jí pomlouvat jen protože závidíte, a pro vaši inormaci ani není moc co závidět, protože otce vidí jednou za uherák, páč je pořád pryč.
-
Ste asi fakt sjetý, jako co by těm porodcům asi dávalo to, že by Domču pouštěli jen kvůli otci??? Domča je kámoška mojí ségry a je fakt fajn. A radši by se nechala vyhodit, než aby postupovala jen kvůli otci. Je sice soutěživá, ale neni sv*ně a taky prosazuje faireplay. Takže, když nic nevíte, tak jak můžete někoho pomlouvat??? *16* ste horší než nějakej pitomej bulvár. *16* ....tak se aspoň trochu zamyslete než zase někoho budete neprávem pomlouvat!!!!!! Nemusíte jí pomlouvat jen protože závidíte, a pro vaši inormaci ani není moc co závidět, protože otce vidí jednou za uherák, páč je pořád pryč....
-
-
Co by jim to dávalo? Nebyli by v médiích pomlouváni. A zajímalo by mě, co bychom jí měli závidět? To, že neumí zpívat? To, že si vybírá příšerný písničky? Sorry, ale to se závidět fakt nedá. Takhle sjetá bych byla, kdybych řekla, že umí zpívat *3*
-
-
Neumí Zpívat!!!!
krava dostala se tam jen proto ze ma slavneho tatu!jeji hlas se neda poslouchat!hnus...! *8* *13* -
-
Re: Neumí Zpívat!!!!
Také souhlasím,že má Dominika protekci. Zpívat umí, ale podle me ne moc dobre. Znam jine holky v jejim věku, ktere umi zpivat jeste lepe nez ona a nejsou tím vůbec známé. Napriklad moje kamoska Kristyna H. ma nadhernej hlas , talent a, ale do československo má talent to ještě nezkusila *4* . A navic taky rika, ze Domca neni az zas taková zpěvačka a možná by si s ní někdy ráda zazpívala -
-
Prosím tě, chudinka Dominička, ještě by zjistila, že neumí zpívat *15* *1*
-
Však i Hanka Křížková o ní řekla, že neumí zpívat a např. v show Jana Krause ze sebe udělala takovou krávu bez talentu *4*
-
Souhlasím nato, že zpívá deset let to moc nevypadá *15* *15*
-
-
-
Pohoda
Pata si kreten závistivej. -
-
To neni závist, ale opak milosrdné lži *15*
-