-
svatba v17???
Koukala sem se na videa na stream.cz a jako Dominika prvně řekla že VDÁVAT SE V 17..TO FAKT NE a pak další video je SVATBA. Tak co si potom mám myslet že? -
Prosím,
Dominiko, ozvi se mi, mám o Tebe opravdu strach - dám Ti úžasné doporučení, mám výborného psychiatra... -
no comnt
Nemám v zájmu někoho pomlouvat ale tohle je fakt strašná *****.Dělá ze sebe bůhví co ale přitom i když je ,,slavná´´ tak 90%lidí odsud je lepších a na vyšší úrovni než ona!!!Jestli příjde někdy sem na tenhle web což netuším a přečte si to co tu o ní píšou uživatelé,zajímá mě jestli se nějak zamyslí...Nebo jestli se řídí heslem-Buď taková jaká jsi,ne taková jakou tě chtějí mít ostatní... *1* *1* *1* *1* *3* *8* -
ONA A VDANÁ?
NE NENÍ NĚKDO ASI NEPOCHOPIL VIDEO Z MODNÍ PŘEHLÍDKY KDE SE DĚLALA "JAKO" SVATBA DOMINIKY A VIZÁŽISTY KÁJI PAVLÍČKA (HOMOSEXUÁLA) -
NAROZKY
DOMINIKO,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM.ANDY *15* -
Nechápu!!
víte co nechápu????
vi ji ani neznáte a hned ji posuzujete.jako že nosí frnák nahoru ale mě to třeba nepříde a jestli jo tak pro ne já bych chtěla vidět co byste dělali vi kdyby vám pořád říkali jaký jste anorektičky a jaký ste blbý atd.alespon si z toho nic nedělá jinak by se z toho chudák zbláznila a každej z nás je namyšlenej alepon trochu tak co tu vivádíte?nechápu alespon je sebevědomá to je dobře. -
-
Re: Nechápu!!
...MOREDŽA... *5* -
Cíííjo :D Valím oči :D Ty chyby nemaj chybu :D -
Prosím tě, pokud se tady chceš k něčemu vyjadřovat, tak si nejdřív zkus zopakovat alespoň základní pravidla českého pravopisu. -
Ty jsi ve škole chyběla od 1. DO 9. třídy,viď? *3*
-
-
opravu se vdala?
Ahojky,slyšela jsem,že se vdala za vizážistu, tak se chci zeptat,jestli je to pravda. díky -
-
Re: opravu se vdala?
jo, je to pravda.
-
-
odkaz ,d.k.
odkaz .d.k§§§§§§§ žadne uražku. na.p. na k. na fujjjjj na hnus....... . vživotě jste nebili na rodinné svatbě a oslavach ja bila několikrad.............. . *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: odkaz ,d.k.
Sekat prsty za tu gramatiku.
-
-
satba
hele lidi jak je to stou svatbou to se vdala dooopravdy nebo jako fiktivně? -
znám daleko nesympatičtější
musim napsat,že mě překvapila,je milá...tak soudim z osobního kontaktu *