-
Dominika Mesarošová{{╚
odkaz všem tady v diskuzích že Dominice Mesarošové . nezavidim. a nežardlim...... mě jse libi jeji simpatie. hlavně Pořadu čapi s makem2. když panovy Marianovy Zazrivemu. jse libi .že koketuje *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *4* *4* *4*
☺↓╩«╩•♠:├▓♥ -
lidi koujte se každý na sebe
Lidi všímej te si sebe a ne pomlouvejte osobnosti a lidi kolem sebe .. ! líbylo se vám to snad? každý takový jaký je,no.sice měla plastiky ale zase neni žádná zrůda..tak prosím budte solidní. *3* -
Re: ...
Spíš ty seš nula ... to budu raději neviditelná než být jako ona ... kdybych ji potkala,tak ji to klidně řeknu do očí !!!! a tobě taky !!! *13* -
Re: Nejkrásnější
Tady někdo přemýšlí...mozkem :) -
Re: Ach jo :(
Závist?? hahá! tomuhle stvoření neni co závidět, vystavovat prsa a špulit...ústa umí každý... nevídím, že by dělala něco jiného... -
Re: Kočka
Viděla jsem... a žádná hitparáda!!! Na ulici denně potkáš 1000 holek, který by ji hned strčily do kapsy!! Bože tohle je odpad společnosti -
Re: jej, ta je hnusná
Sohlasim... divim se, že něco tak ošklivého je vůbec vypuštěno před objektiv, kameru... nedej bože, když to promluví *1* čék pak neví jestli brečet nebo se smát *3* -
Re: hmmm
Zprávy o Dominice Mesarošové samozřejmě nečtu,ale vadí mi,že když si chci přečíst nějaké solidnější zprávy, neustále se musím prokousávat titulky typu: "D.M.:Už měsíce je bez sexu!", "Dominika Mesarošová v lázních", "Dominika Mesarošová:Je z ní potápečka", "Dominika Mesarošová plešatí!"... Nenapadá mě jediná věc,která by na ní byla záviděníhodná nebo zajímavá, především se to týká vzhledu a inteligence.Každý človek se nečemu věnuje,ale přijde mi zvláštní,když někdo obětuje veškerou svojí energii na to,aby se co nejvíc objevoval v médiích a to vlastně naprosto bezdůvodně. Ale je pravda, že jednu zajímavou věc na ní vlastně nacházím - přestože je spíš ošklivá než hezká a spíš hloupá než chytrá, dostala se nejspíš tam, kam chtěla. Já už teď budu jenom doufat, že "celebrity" typu Hanychová a Mesarošová a ještě ta plastiková Mašlíková opustí stránky novin tak rychle,jak je obsadili! Hlavně ať už je to rychle!!! -
:)
Ježišmarja jak ona může být modelka?Však je ošklivá až běda... *1* *1* *1* *1* *16* *8* *13* *13* *13* *13* *10* *7* *7* *7* *7* -
Tady ji nema kdo co zavidet,ten jeji kuni hnusny ksicht!!!! a ty jeji umely kozy uz vubec ne..takze se uklidni -
A čeho dosáhla??? To by mě opravdu zajímalo. -
Myslím si že tu nejde o závist každý má právo říci svůj názor a to že je převážně negativní vypovídá o tom, že ta její kampaň pro média asi nebyl zas tak dobrý nápad! Prostě podle mě nic v životě nedokázala, to že si nechala udělat prsa a udělala pár fotek, nějaký přehlídky z ní pořád nedělá něco extra. Takových holek už tu bylo a hlavně hezčích a rozumnějších které nepotřebovaly média k tomu aby si vydělaly peníze.Prostě už to hodně přehnala a tak jak blbě začala tak i blbě skončí -
Re: Ach jo :(
Ne to není závist, jen názor na její vystupování!!! Slyšela jsi někdy že by se řeklo tady ona něco udělala dobře, nebo tady zářila, já ne. Slyším jen tady se do někoho navezla, tady provedla to tady zase to. Nïc pozitivního jsem neslyšela. ani že by udělala něco inteligentního !!!!Zatím nedokázala nic cö by stálo za zmínku, jenže ona se chová jak kdyby byla někdo víc. -
NEJ
Je to ta nej hesčí ženská na světě. *14* *14* -
lol
me se teda nelibi a komu by se libila mozna tak 5 procentu obyvatel cr a to este chlapum. kdyz mela blond vlasy a mensi kozy byla sik ted je nafoukla a vypada jako kdyby mela paruku neprirozeny uces ae tewlo ma pekny. to uz snad radsi ta agatka hanychovic :-D:-D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
hrůza děs
Tak tahle holka není vůbec pěkná -
ajaj
Aja , děcka , jediného , co tahle holčina dosáhla je , že nafotila polonahé fotky , nechala si zaplatit 2 krát umělé prsa a chodí na večírky , samostřejmě ke všem těmto věcem přizvala bulvár aby ji uměle vytvořil kariéru - z čehož mají obě strany peníze , takže než byste dopadly jako ona - což někteří z vás tady nazývají jako to , čeho ona dosáhla - radši nebuďte umělí , falešní a komerční , ale sví , osobití , protože to je to , co tahle holčina asi nikdy nedosáhne , a bude se živit pouze ze své umělé slávy . *3* -
...
Sleduju, že se spousta Čechů cítí jako páni pouze na internetu! ,,to je věc co vy závistivý nuly,, být neviditelnej hajzl..ste už dávno zakopaný *13* *16* *8* -
tak já tu slečnu třeba zrovna znám, ještě ze školy a to že je hloupá si o ní myslím už dlouho ale asi jak na co!a to že svůj život nesměrovala tímto směrem sebou hold nese i to že se o ní bude psát spousty věcí a stejně nikdo nebude vědět co je pravda a co ne!je to hold šikovně vyčůraná a zákeřně zlá slečna a za svou popularitu zapltila vysokou daň jen si to ještě neuvědomila.Ikdyž každý má žebříček hodnot jiný a co se nelíbí mě může vyhovovat jí.Ale i přes to že podle mě to je jen svině schopná udělat pro "slávu" cokoli a prodávat svý tělo jakkoli,jí se ten sen splnil,už jako malá si to přála tak dobře jí tak!!
*1* -
míííšaaa
jžš....e to pravda žhe na ní vidí každý..jen ty její prsa...a stejně je má umělý..tak teda newm...kdo na ní co vidí...beztak jenom kvůli tomu žhe je má umělý jžš!!!a každá holka skoro má prsa,ae zashe je nemá umělý *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *15* *15* *15*