Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :D

To je NEjvětší blbost .. srovnávat Avril s Dominikou .. opravdu že jo:D
  • Re: Re: zbytečně

však já jsem netvrdil,že jsem proti ní,jen mě překvapilo,že je tak vysoko,když dřív nikdy tak vysoko nebyla,dokud byla známá jen z internetu,takže to asi způsobila ta účast v tom TV-pořadu Jana Krause
  • jackie28

Re: !!!

tjn asi tak *16* *16*
  • cezetka

...

Přesně...Já to jméno čtu teď poprvý a ani nevím kdo to je :D
  • kate.szv

!!!

Jestli tahle barbína předběhne Miley Cyrus, tak to už bude fakt moc !!
  • jackie28

Re: Re: co to je?

twl že o tom že je hodně známá nwm *1* *1* *1*
  • jackie28

Re: OMG :D

přesně tak..souhlas já mám třeba taky blog a neseru se na osobnosti jako celebrita jako ona twl...
  • jackie28

Re: zbytečně

najednou při ní? *1* *1*
  • zbytečně

přehání s tím barvením vlasů na světlo,ale prsíčka a stehýnka kvalitní *3*
  • kate.szv

OMG :D

Fakt se tomu musím smát ! Co tahleta barbie dělá na 2.místě ??? Když to je obyčejná holka, která má svůj blog ! Blog má hodně lidí ! Nechápu jak ona může bejt takhle vysoko ! Nic neumí. Chová se rozumem na 5 let a vyzáží na 25 let ! ...
  • myslete

Uvědumuje si vůbec že vy co ji nemáte rádi a nechcete aby byla na osobnostech,tak to vy ji tady pořád lezete na profil tímpádem ji zvětšujete návšťěvnost.přestaňte tu lozit a padne dolůů.bože..
  • Celebrita

Ona je tak známá, že já o ní slyšim poprvé. Lidi prosím poučte mě kdy a čím se proslavila ? Možná jsem posledních pár let zaspala, ale fakt jsem o ní v životě neslyšela ...
  • lbartzzz

..

tak gratuluji nadhero ze jsi se posunula v zebricku, jenom jeste kdyby jsi vedela za co ze *7*
  • jejeka

Nechápu.....

Hele, ale to je fakt divný ..... jakto že je na 3 místě když má kolem 600 fanoušků nebo kolik, asi nějaká chyba, to bude robert pattison nebo jak se ten pošuk píše =D =)
  • :D

Proč je v top 10? protože vy, co tu píšete, ježiš prooč?! tim chodite na jeji profil a tím zvyšujete návštěvnost...?! Hezká je, možná i umí poradit mladým holčinám. O tom žádná, vlastně skoro každá co si projde dospíváním umí pak poradit, neodsuzujte ji proto za to, že těm holkám radí. To že chodí tak jak chodí je její věc..Hezký den *4* *4* *4*
  • Re: :D

No tak ja souhlasim
  • jackie28

Re: ...

omyl nikdo nezávidí..jdiný kdo jsou ubohý jsou ti kdo se jí zastávaj proboha...ona by se vás taky nezastala,tak nwm proč tohle děláte...
  • Názor

Řešíte tu absolutní nesmysly : Jestli je 2,3,4 nebo 1. v žebříčku, jestli si dělá fotky v photoshopu nebo ne, jestli je modelka nebo cukrářka, není to snad jedno, akorát dokazujete svou závist druhým. Že Vás stále baví řešit životy druhých a řešit je. Tohle je můj názor. BTW: co si budeme povídat ta holka hezká je :) (nesuďte podle obalu) *3*
  • No coment

Lidi, lidi. Jenom mě zaráží to, co tu řešíte za nesmysly. Není snad jedno jestli je 3,4,5 nebo 1. v žebříčku někde na nějaký stránce. Jestli je modelka, masérka nebo cukrářka, řešíte tu absolutní nesmysly, akorát ukazujete svou touhu po něčem co nemáte a nebo závídíte.
  • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: co to je?

aha tak to jo mno doufám že se to objeví tam co nejdřív

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit