Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

Re: Re: Re: no

to že si s ní někdo píše-to může napsat každej... *1* *1* *1* a přitom kecá
  • jackie28

Re: Re: Re: je mi vás líto....

nic ve zlym ale je to tak..a nechápu jak tohleto může bejt v topce když nic nedokázala..do topky patří Michael Jackson-třeba *3* ten toho dokázal hodně..ale co dokázala ona?fotit bárbí fotky a špulit hubu-s prominutim *1* *1* *1*
  • jackie28

Re: Re: je mi vás líto....

tjn asi tak..v reálu je ošklivá
  • jackie28

Re: Re: Můj názor..

přesně!!!
  • jackie28

Re: Re: Smažte to!

jj at ten profil smažou..ona dokázala pěkný kulový..jsou tu celebrity většího formátu..ona je jak říkáte obyčejná holka-zmalovaná a já nwm co..nepatří sem..to by fkt moh bejt slavnej každej..a nechápu proč něco takovýho jako je ona je v topce...do topky bych spíš dala Michaela Jacksona než tuhle zmalovanou potvoru co nic nedokázala
  • Je to o něčem jiném.

Chtělo by to trochu nadhledu a humoru do toho. Tahle dívka ukázala, že když se člověk trochu snaží a vymyslí něco nového, třeba se z průměrné černovlásky ze 7.třídy převléct do známé Barbiny na internetu, je to něco úžasného.Taky je na to potřeba odvaha a mít cíl.Moc jí fandím a myslím si, že ukázala všem, že ty krásky z časopisů můžou být i naše sousedky, do kterých by jste to neřekli a že má každý šanci jít za svýn cílem. Když je to někomu proti srsti, neotevírejte její stránky.
    Podle mě to slečna Dominika možná původně myslela vážně, ale teď už ví,že je to recese, a schválně provokuje ty hnidopichy,kteří píší ty nechutné reakce. A o své malé dcerky a chlapce se nebojte, radí jim lépe než v tom pitomém časopise BRAVO.
  • Re: to mě poser

Tak si ji zavolej hned, protože než ty se probereš, bude hrát v Nemocnici na kraji města po 30 ti letech http://img.osobnosti.cz/smiles/18.g if, nebo v novém natáčení majora Zemana v televizi, ale ty budeš pořád jen prdět doma do peřin.
  • Re: HAHAHA :D

Teď již ano, tak přestaň hulit Ty a začni něco se sebou taky dělat !
  • adfa

Taky si myslim že si nezaslouží tu být.. je hezky že navrhuje..jsou to však jen kopie.. a ted se můžete hádat,ale její šaty se hoděj tak možná do New Yorkeru ae určitě ne na molo.. Až budete opravdu dávat správný příklad malým holkám.. tak ji budu považovat za osobnost...
  • Re: :D:D

souhlasím ...
  • Re: LadyVanilka je lepší

LadyVanilka je další namyšlená barbie !! *15*
  • Domča je nej!

Domčo, jsi úžasná a hlavně 6. v Topce!! Gratuluju :) *3* *1*
  • Re: :D:D

Přesně :DDDDDD
  • Domča

Jsem 4x starší než Dominika.Dnes jsem ji prvně viděl v tv u Jana Krause.Připadá mi velmi sympatická a velmi ji fandím.
  • mili.buffy.spike.miro.smajda

Re: Re: dominika

A jaká je adresa toho videa? Já ho ještě neviděla :-( *4* *15*
  • Re: ?? :D

Na své stránce má tipy jak se líčit a sama tam je prvně vyfocená jako nenamalovaná tak se klidně mrkni že je hezká i tak ;-)
  • :D:D

jako já ji taky nechci nějak urážet,ale myslím že to co napsali v tomto životopise je trapné a už vůbec to není pravdivé tak řekněte že byste do dominiky řekli že je snad slavnější nebo hezčí než beyonce nebo třeba rihanna *15* *15* já tedy ne.já vím že dominiku nemůžu posoudit,protože ji vůbec neznám,ale tohle mi přijde dost urážlivé vůči jiným.a taky by jsem chtěla vedět jaký chytrolín napsal ten životopis,protože jak je zřejmé tak má asi ten dotyčný dominiku vážně rád a když na tom svém blogu píše že je stejná jak normální holky když sama ví že to tak není.myslíte si že ji závidím ale není to pravda,protože já sama určitě nezávidím holkám které si hrajou na slavné celebrity a nejsou jimi.nevím to jistě ale myslím si že dominiku určitě nebudou znat někde na konci světa *15* oproti VÁŽNĚ SLAVNÝM CELEBRITÁM.a už vůbec nevím proč je tady když žádná osobnost není!!
  • Re: Re: no

a jaky je jeji icq?
  • Re: ?? :D

Krasne ji zavidis :)
  • LadyVanilka je lepší

http://www.osobnosti.cz/michaela-va ncurova.php *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit