-
Jmenujes se Lukáš
-
-
*10* *10* *10* *10* *10*
-
-
maticni 5
-
-
chci neco k tomu
-
-
*1* *2* *14* *15* *3* *4* *5* *16* *11* *5* *4* myslivec domin
-
-
j
-
Že Vás furt baví tu špínu žvejkat v hubách :) Dělá špatný jméno sobě, své rodině, lidem, co měli tu smůlu a vyfásli stejný příjmení (jako třeba já -_-) a ještě blbne děti. Tohle všechno už se tu propralo až dost. Kašlete na ní, nezabývejte se jí, jinak se jí nezbavíme. Protože i špatná reklama je reklama.
-
Když ji nemáte rádi , tak proč jste jí hledali?
-
Já vás nechápu tak my kteří ju nemáme rádi sem nemáme lozit a napsat sem svuj názor a vi si sem može te psat co chcete.Zapňete si už mozek.
-
PROBOHA *16* *16* *16* *16* *16* Co sem teda lezete když ju nemáte rádi?A byste pomlouvali?Nebo co?Dite už někam já se přiznám že ju taky nemosím ale zastanuse jí protože jenom de*il atd pomlouvají. Podivte se nasebe a pak krtizujte... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
A ty se zlato nauč pravopis,navíc to nejsou pomluvy,ale fakta!
-
-
Abych pravdu rekla,Dominika dela vse pro peníze,at uz vlezu kamkoli tak pulka naroda ji zboznuje a druha pulka nenavidi..nedivim se prtz Dominika si o to říká,jak se chova,kouknete na fb a clovek si fakt pocte, bud je tak blba nebo to jen hraje byt naivni blondýnou,ona nezna praci,makat neumi a porad se finti před zrcadlem ve fitku a všude mozne.. vytahuje se nad vsemi,jeji nakupy,vylety atd ona na to ma,posadila bych ji za kasu na 12h denne a dala bych ji 12tis.,to bych ji pak chtěla videt,aby si ještě u te kasy nezlomila ty jeji ruzove nehty!!!Je to fiflenka a nevi o zivote vůbec nic..co taky muze v 19ti vedet,je to ještě decko,ktery uz nevi jak se v CR a na FB zviditelnit!!! Je to dilinka!!!
-
jj je celebrita,ktera ma peníze a zviditelnuje se všude a povysuje se nad ostatními,to se mi nelibi,ma peníze tak at je ma,koho to zajima je to jen 19ti leta namyslena fiflenka která chce za kazdou cenu upozornit..