Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlasy ma tmavý, přírodní blondýna rozhodne není. V hlavě ma totálně vylizano ani se nevyzna v kvalitní kosmetice a modelka??? Vydela jsem hezčí a lepsi a herečka? Jestli se mini prosukavat a kouřit na vostro ptáky, tak proč ne a kluci co ji volali kazdejch deset minut? Uchylaci? Ne?
    Pozor, stačí ze je Dominika Plastika Dylyna a že její ksicht ujde? Ne? A z vysvědčení z extra škol si udělá vějíř a bude si hrát na to, jak je extra chytrá.
    Ne?
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :D
  • Jana.H.0303
    Všechno nej k NAROZENINÁM *3* *4* *1* !!!!!!
  • Vše nejlepší k narozeninám Dominiko.Jsi úžasná. *14* *14* *14*
  • Já jí mám ráda, ale vadí mi, jak ze sebe dělá úplně blbou pro Extra.cz
    • To je fakt holka, souhlasím s tebou!
  • ahoj Domčo seš pravák nebo levák ?????????????? *3* *14* *14* *3* *3*
  • Dominika se snáží plést dětem mozky,myslí že všichni jí mají klečet u kolenou-_-?
    No musím se přiznat Děti věřte mi já vím jaké je to když máte rádi nějákou slavnou osobu ale tak vážně to brát nesmíte ona je hezká ale přemyšlíte někdy o tom co se stane kdybyste byly jako ona poplete Vás děla s Vás její otroky prosím vzpominejte v dobrém na to že Vám chci pomoct vím že si myslíte že dominika je užasná ale nemůžete to tak brát není hodná ona je hezka ale víte co a jak z vás chce udělat DĚTI vy to nechápete? Neni taková za jakou jí berete vemte si tento koment pěkně do srdce a zamyslete se ♪_♪
    • Emilidzex
      jsem sice děcko , ale máš pravdu
  • Dominika je úžasná.Miluju jí. *14* *14*
    • To má být vtip? :D Do tý růžový silikonový obludy? Panebože. :) Možná na sebe patlá tuny make-upu, aby byla hrozně dokonalá, ale někdy mám dojem, že má pudr i v mozku ;) Ach jo. :D Ta tvoje úžasná Dominika se asi někomu líbit může, ale to, jak se chová je snad víc než odstrašující, ne? Však ona by tě ta zamilovanost po víkendu strávenym s tou primadonou přešla ^_^
  • Domca je proste, uzasna muj zivotni vzor! Chtela bych byt krasna jako ona uz jsem si koupila i ten super pripravek na hubnuti co ho, tak vychvaluje. Nakonec bich jeste neco rada vzkazala jejim hejterum - Jdete uz s tim vsim nekam a jdete se zahrabat!!! Domca je krasna a popularni vy ji jen zavydite!!! ;-)
    • Krásná?Viděla jsem hezčí!A nemusej patlat na sebe tunu makeupu páč jsou krásný od přírody. Přípravek na hubnutí?Na zkažení žaludku je to skvělej pomocník asi tak na stejný úrovni jako diety,není nad to si zacvičit a upravit jídelníček,jíst 5 krát denně a hodně pít(ne alkohol). Další věc-nauč se správně český jazyk-závidíte je měkké i a ne tvrdé y,ale to by člověk na úrovni měl vědět. Jo a zahrabat se nepůjdu,na to mám ještě dost času,navíc toto je diskuze takže si tu každej může psát co chce. Já souhlasím s lidma co jí nemusí-maj pravdu,není na ní nic úžasnýho je to jen namyšlená potvora,co przní malý děti a posmívá se ostatním jací jsou i když za to nemůžou a sebe má za velkou stár i když umí kulový. Takže smát se ti musim holka. Řekla bych,že jí závidíte vy fandové co jí lezete do zadku,že chcete být jako ona,i když nevim proč,když nemá rozum a zase tak dokonalá a úžasná není-i když si to ona o sobě naivně myslí. Lidi proberte se,tohle není žádný idol,ze kterýho by si lidi měli brát příklad. Akorát jen kazí mladý lidi-spíš děcka a ty se pak chovaj stejně arogantně k ostatním jako ona,protože Dominička řekla že je to cool a supertrendy si utahovat s ostatních.Jsem zvědavá,kdy přijde s myšlenkou-šikanujte svý rodiče,když vám něco nebudou chtít koupit s tím,že na to nejsou finance a šikanujte i učitele,když vám budou říkat,že když se budete oblíkat vyzývavě a malovat se, tak vás přepadnou úchylové a pedofilové-děcka dyť to není vůůůbec pravda:fakt bych se nedivila tomu,kdyby tohle z pusy vypustila. Jestli nevěříte,tak si čas od času pusťte televizi a nebo přečtěte noviny,ono je málo případů,že někoho unesou,znásilní a nebo zabijí že? Když si troufnou na normální slečnu co se nemaluje a neobléká vyzývavě,tak co pak vy,co Dominiku následujete?Je to smutný jakým směrem se tato doba ubírá. Do pekel nic víc k tomu nemůžu říct.
      • BULDOG
        Ano přesně,nevím co na ní vidíte,je to arogantní nána.Chová se jako kdyby jí patřil svět ale nepatří je sice hezká nemůžu říct že je hnusná nejsem tak zlá,ale nevím jak a co si o sobě myslí Lussietta a jakcie28 souhlasím na 100%
        • Dobrý večer , můžu s vámi pouze souhlasit. Nevím co na ni dnešní slečny a dívky vidi. Dnes jsem ji uviděla v televizi v pořadu na vlastní oči Josefa Klímy a myslí,m sí , že ta to nemá v hlavě kapec v pořádku. Podlem mne by si ji neměly brát dnešní slečny za vzor, jelikož to je hrůza jak se vyjadřuje. Na to, že jí je 20 let tak mi tak nepříjde sotva co promluví. Podle mne je to spíše tragédie, a divím se, že má ješte zdravé nohy co se týče obuvy.

Podle mne je ona rozmazlené dítě . kterému bylo vše dáno už od malička a teď bude kazit další slečny či děti. já byt její rodič tak ji vyliskám i teď za to jak je arogantní nána až to Bolí.
  • hele vy kritikove jak by vam bylo kdyby tohle nekdo psal vam nelibi nelozit a kdo to nepochopil at se stara o svoje JE MI ZVAZ ZLE KRITIKOVE
    *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *3*
    • jackie28
      Mě je upřímně zle z ní jak se chová a jak kazí děcka...A to nemluvě o těch stupidních článcích co píše,větší ubohosti jsem fakt nečetla,jak ponižuje brunety a zrzky a sebe vyvyšuje jak já nevím co...Si myslí že snad blondýny jsou nadřazený nebo co?A nebo jak sráží holky co mají nějaké to kilo navíc a nebo nejsou zrovna typ barbie jako ona? Pak se ty děcka nemají takhle chovat k ostatním a ponižovat je. Všichni jsme si rovni,jen slečna Myslivcová si myslí že je něco víc. *6*
      • BULDOG
        Ano,je to sice blondýna ale každý člověk je si rovný jak si říkala,nemuže být něco víc blondyna a co zrzky sou krasne i brunety,nevím co proti nim má ale mysli si že je proste ani nevím co ale podle mě by se měla starat o sebe a její velký zadek,no kdo je trošku tlusty tak se do něho nemá co navážet"není to její problém,...Myslí si že je nějaká superstar jako by bez ní svět vybuchnul kdyby byla bruneta nebo zrzka tak uráží blondýnky ale jenom cosi pomyslí naše česká Barbie..."z Ostravy. Ona by si zasloužila skončit protože bez ní nechci bejt zlá ale svět se bez ní obejde :( nechci aby umřela ale aby se zpamatovala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit