-
Juuuj
Týjo tak já sem vjedu a koukám: Jé Domča je stejný znamení jako já (lev) a kouknu na datum narození a: Jééé ona se narodila ve stejnej den jako já( jen o 2 roky dřív) Takže dobrýýý no *1* *3* Jinam Domčo, zpíváš krásně, fandím ti... *4* -
MOC
Ta je na to že ji je jen 16 tak moc sexy! -
Domča
Dominika Stará je úchvatná.Připomíná mi Olivii Newton John(Pomáda),z dob jejích začátků.Sice fandím Martinovi Chodúrovi,ale kdyby to Martin nevyhrál ze srdce to přeji Dominice.Je to inteligentní a citlivá holka. *3* *4* -
...
domča je skvělá zpěvačka a hezká holčina fandím ji -
domca
NEEEEE DOMČA VYPADLA TI LIDI VIDI NA SMAJDOVI JEN TO KDYZ SI ROZEPL KOSILI TO NA NE PUSOBI,domca je pro me uz superstar *14* a chodur vyhraje superstar!!!!!! jo a je to muj nazor -
nejjj Dominička na světě
Ahoj DOMI!!!!!!! Jsi nejjjjjjjj!!!!!!! Moc jsem ti fandila.(tobě a Mirovi). Zpíváš krásně.Moc bych si s tebou chtěla dopisovat!!!!! Aby jsme se lépe poznali!!!!!! Máš krásné vlasy,účes,oblečení,bratříčk y,a samozdřejmě nejhezčí hlas-zpěv a chování.Těší mě že chodíš do kostela.Já taky.PS: PROSÍM NAPIŠ!!! JSI NEJLEPŠÍ!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* -
největší fanynka
dominka je nej nej nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *3* *3* *4* -
JSI NEJLEPŠÍ *14* *14* *14*
-
g
superrrrr -
všechno nej dominiko *3*,mnoho úspěchů! *4* *4* *4* *1* *1* *1*