-
názor
Ahoj Dominiko
Ten detektor lži hrůza jak Tě tam vyslýchali i když to bylo jem jako ale mě jse to nelíbilo. Jsi dobrá gratuluji Ti za mého kamaráda Kurt a Pavel z Trutnova e-mail cakajda@humlak.cz *3* -
Jsi nejlepší
Jsi nejlepší Dominiko.Máš nádherný čistý hlas,jsi roztomilá,jsi prostě nejlepší.Vyznanie bylo úžasné snad se mi to líbilo víc než od Mariky. *1* -
-
Re: Jsi nejlepší
Máš pravdu,má náááádhernej hlas a vyznanie bylo úžasný a ješte jak zpívala francouzsky *3*
-
-
Domča versus Leona
Achjo Domča zpívá super, ale nemám jí ráda, fandila jsem konvici, škoda že vypadla *9* a ted fandím Leoně. Má hezčí hlas a je mnohem empatičtější vůči divákům -
-
Re: Domča versus Leona
domča je siper mocinky jí fandím a leona už vypadla tak nemel *16*
-
-
je to bomba
Dominika je prostě bomba a myslím si, že nám to všem ještě ukáže. Domi drž se moc ti fandíme :-))) *3* *3* *3* -
-
Re: je to bomba
ahoj lidišty mam strašně ráda domču s chodůrem ste ta nej dvojce držim vám palečky *14*
-
-
Přání
Ahoj Dominika
Píšem ti za jedneho kamarada ktory ti fandi v superstar a drži ti palce dva chalani z ČR Trutnov Pavel a Kurt *3* -
Markéta
Asi Dominiku zdrtilo když vypadla Markéta. Dost se kamarádily. Je mi líto jak Dominiky tak Markéty. -
S Chodúrem jsou nej
Tato slečna bude s Chodúrem ve finále - budou tam ta poslední dvojice.. -
-
Re: S Chodúrem jsou nej
JJ bude tam s Chodúrem -
Re: S Chodúrem jsou nej
Nee bude tam s Deníísem=) *14* -
-
Re: Re: S Chodúrem jsou nej
néééé bude tam s Bagarovou :-)
-
-
-
XxXxXx
Sympatická,ale krásná mi moc nepřipadá...Ale to mě vůbec nevadí je mi sympatická,ÚŽASNĚ ZPÍVÁ..Nejvíc se mi líbilo když zpívala Francousky :] -
Je suis malade
Je suis malade bylo ohromný *14* *4* -
Miluju jí!
Miluji tě, Domčo...zpíváš skvěle, vypadáš skvěle! Nemám nic co bych ti vytknul *14* *14* *14* *14* *14*