Přejít na výpis diskuzí

Dominika Stará

OSOBNOST 14.10.2009 
155 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • d

Upřímně řečeno je nudná a nevýrazná
    • Re: d

plně stebou souhlasím,nemá tam už dávno co dělat *9*
    • hellraiser

Re: d

Praveze uplne naopak- a navic na svuj vek je i sexy *14* *14* *1*

tak to vubec je lejlepsi

Dominika je skvělá, skromná, milá a velmi dobrá zpěvačka. Na tom nikdo nic nezmění.Doufám, že ještě alespoń jednou postoupí.
  • pavelkable

velké ovace

Ahoj Dominika
    Neděle veče byla pro mě super líbilo se mi to jen tak dál až do toho finále. Pavel z Trutnova ČR cakajda@humlak.cz *14* *14* *14* *3*
  • ...

domča je skvělá zpěvačka a hezká holčina fandím ji
  • ivina8

DS!!

Hurááááááá DOMINIKA BEST!!!!! *3*
  • wendy92

Gratulace k postoupení

Dominiko senzace!!! Mockrát gratuluji, taky jsme nečekala že vypadne Bendig.. ale říkala jsem si když jsem jí poslala tolik sms že je můj kredit ve stavu -123,20 Kč, že by se mohl stát zázrak *4* To abych si stihla dobýt kredit do dalšího kola... ještě jednou gratuluji Dominiko *4* Jsi nejlepší
  • podařilo se

No a je to podařilo se dominika postoupila díky našim hlasům a chtěl bych vám poděkovat že sme jí udrželi v soutěži ale překvapilo mě že vypadl Honza Bendig doufal jsem že to bude Miro Šmajda ale potom co jsem slyšel v rádiu že Pavel nedvěd ( Šmajdovo bratranec) ho podpoří kolika telefony bude možné a myslim si že tohle by tak být nemělo.
    • Re: podařilo se

Jo a Nedvěd se píše s velkým N je to příjmení...
    • kecáš kraviny

Miro je lepší než Dominika a narozdíl od ní má mozek a nekvičí při vejškách jako když zabíjejí prase *3* .A s tím jestli mu někdo pošle mraky hlasů a pokaždý z jinýho telefonu to je věc dotyčnýho zakázaný to není.Tak se neser!!! *5* *5*
  • mačí

nesnášim jí já chci at dneska vypadne konečně!!!! *1*
    • maki14

Re: mačí

...umí zpívat...,ale nudně a bezvýrazně....ve výškách kvičí.... *8*
      • Re: Re: mačí

super aspoň někdo má rozum a umí říct svůj názor!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: mačí

vis kdo tetka vypadne smajda dominika je oproti nemu 100krat lepsi *3* *3* *3* *1* *1*

nic lepšího nemáš už se nudím čtením těch píčovin *5* *5*

A kdo vypadl dřív Dominika a víš proč protože Miro je lepší a lidi ho mají radši!!! *15*
  • wendy92

Dominika je na řadě

Dominika je v nějvětším ohrožní!!!Pravděpodobně dneska vypadne tak pošlete všichni hlasy at se tak nestane!!!!!!!
  • soliter

Domča

Dominika Stará je úchvatná.Připomíná mi Olivii Newton John(Pomáda),z dob jejích začátků.Sice fandím Martinovi Chodúrovi,ale kdyby to Martin nevyhrál ze srdce to přeji Dominice.Je to inteligentní a citlivá holka. *3* *4*
  • nemusí vypadnout

Já osobně si myslim že Domča toto kolo nevypadne když ji dobře podpoříme a možná že přežije i kolo pozdější ale proti Chodurovi nemá šanci nevim čim ty lidi zaujal ale je to tak a myslim že to Chodur vyhraje
    • wendy92

Re: nemusí vypadnout

Taky si myslím že to Chodúr vyhraje, má neuvěřutelnej hlas, a že bude vítěz je jasný už od divadla. Já jen že Šmajda i Bendig mají strašně moc fanynek a větší podporu než holky, tak mám obavu aby nebyla ted Domča na řadě, když už tma není nejslabší Monika. Tady ti 4 co tam jsou jsou už ti nejlepší. Ale je to jak říkáš, když jo pořádně tedka podpoříme tak má ještě šanci, bylo by to skvělý *4*
      • Re: Re: nemusí vypadnout

Je pravda že Chodur má dobrej hlas ale Domča taky ale je fakt že větší oblibu maj kluci než holky ale říká se že naděje umírá poslední a já Domče pevně věřím a vám taky že budete posílat hlasy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší