-
...
Všechno nejlepší *4* *14* *14* -
:D
Happy birthday *1* -
vite že
víte že si drew fuller zahrál v klipu lindsay lohan v klipu Over?????je tam sladkej....muckuju tě drewe *4* -
-
Re: vite že
ne asi ja už to davno napsala do novinek pořid si brýle:-))))
-
-
filmografie
Někdo by tu měl doplnit Drewovu filmografii, pokud já vím,tak Drew v Army Wives jede už třetí sezonu a nějakej ten film mu taky přibyl *5* -
Charmed
Tak v Charmed je nejlepší!!
Abych pravdu řekla,myslela jsem,že mu ej tak 18,ale to mu bylo nejspíš v těch čarodějkách :D
Přece jen už ej to starší seriál..škoda :))
Charmed---NEJ!
A Chris taky ;) -
Malibu
Ahojky taky si myslíte že je drew sladkej upa k sežrání a ty jeho očíčka no prostě eeeňo ňuňo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Malibu
No jasně že jo.....MŇAM *1* *14* *14* *14* -
sory že jsem musela odpovědět zrovna na tvůj příspěvek,ale holky jste fakt trapný:-DDD Kolik vám je?13,14? :-D To je fakt moc už.Hlavně,že jste mu nezapomněly popřát k narozkám,on si to tu určitě přečtě a možná vám dojde i osobně poděkovat:-DD A vážně nejlepší je jak píšete, že ho milujete a ještě místo úplně napíšete upa, za to bych fakt vraždila *10* Ták a ted do mě holky, at máte novou zábavu *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Malibu
Já s tebou naprosto souhlasím...:D
Ten kdo to tu vymyslel se tomu určitě tlemí jak vyjevenej páč Drew si to nikdy nepřečte.xD
Přestaňte s tim blahopřáním.Vypadáte jako retardi a pěkně se tu ztrapňujete! -
ja tu taky nepreju k narozeninam ale tak nwm proc to resis .estli ti to tak vadi tak sem nelez -
a kolik je tobě *1* ???já se sice nad jeho očima nerozplývám ani mu neposílám narozeninové přáníčka *1* , ale třeba v tom díle, jak se narodil a ten dospělý Chris zemřel, jsem si docela pobrečela *3* ... -
-
Re: Re: Re: Malibu
moje řeč! přát mu sice nebudu ale v charmedkách sem ho měla taky hodně ráda :)
-
-
-
Pro mně teda jo *1* On je tak sladkej a tak sexy a ten jeho pohled no uuuuuuu *14*
-
-
Birthday
Přeji wšechno NEEEj k narozeninkám *14* *4* *14* -
vše nej...
Přeji vše nejlepší k narozeninám. *14* -
.........
on uz ma 29?? to uzz je skoro stary cap... *1* ale neee vsetko naaaj... =D -
Nejlepší
Zjuu...všechno nejlepšíííí *1*