-
sopi
to je ale kus a tie jeho zelené očičká joj dobre že chodia čarodejnice totálne ho žeriem WOW!!!!!!!!!! *14* *14* *1* *14* -
...
on je prostě NEUVĚŘITELNĚ SEXY!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Je slaďoučkej!!!
Drew je tak slaďoučkej, miluju ho!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re:
no presně tom ě taky štve enjradši bych se na něj dívala celý dny má tak krásný zelený oči!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* a ten usměv takovejch kluků je málo.
chcci do ameriky -
oooooooo
boze je tak sladkej ä krasny´!!!vypada tak romanicky boooooooozeee!!!gine!umiram horim!!pomoc chci ho a hned!!boze nemuzu hrat v carodejkach??prosim muze mi to nekdo zaridit? -
já ho miluju *14* *14* *14*
-
je překrááásnej *14* *14*
-
je to fakz kus *14*
-
Ahojki všichni,nemáte někdo na něj e-mail nebo nějakej odkaz??Je fakt sladkej!! *14**5*
-
suuuper
Má všetko čo správny herec má mať skvele hrá, je sexy a má charizmu nech idú do kelu BRAD PITT,... jednoducho je to PÁN HEREC, len keby mal viac pracovných ponúk asponže bude hrař v novom filme. ZDRAVÍM VŠETKÝCH JEHO OBDIVOVATEĽOV Tofinka -
A čo tie jeho krásne zelené oči?! Proste je celý na zjedenie. Ach, A v poslednom diele 8.serky Charmediek je rozkošný.
-
i love drew
on je jednoducho úžasný,krásny,nádherný, a našla som jeho plagát,ja som taká šťestná :-) *14* -
m
m *5* *5* *16* -
Je slaďoučkej!Mňamky
-
Drew je nádhernej, jen mě štvě, že v Čarodějkách VII. má hrát jen v jednom díle. Za to bych vraždila. *16* *10*
-
Je super,prostě bomba *14* *14* *1* *3*
-
uzasny
kto suhlasi ze Drew je naj naj naj sladky na svete?:-)))))))))))))) -
Je tak uzasnej a oni mi ho zabili:((Ja ho zeru!!Mnam:)
-
já ho mám vystavenýho po pokoji už asi rok a ještě se nenašel jinej herec ani nikdo jiný za koho bych ho vyměnila je prostě sladkej ale na druhou stranu když má krátký vlasy tak mu to vůbec nesluší. A viděli jste jeho fotky ze základky? já už nevim kde to je ale ten vypadá o dost líp
-
Drew je naprosto skvělej!!!Miluju ho a chodím s ním už 2 roky!!Úplně ho zbožňuju a rozmazluju!!!:e