-
SOUTĚŽ!!!
http://shy-monca-zohova.blog.cz/090 7/soutez-o-singlove-cd-blue -
on je užasnej a ve skupině blue jsou vsšícjni užasný
*3* *14* -
Danken
je super -
DUNCAN
MILUJU DUNCANA. JE SUPER!!!! -
Dunky
Dunk4ever!!!! je strašně sladkej, krásnej, úžasnej a tak dál a tak dál. je snad na týhle planetě někdo, kdo by ho moch nemilovat, musímte připustit, že by vážně stál za hřích;)))!!! -
Dunc
Je nejlepší ze všech.Úžasnej!!!!!!!!Kdyby jste někdo měl jeho fotky pošlete mi je prosím na nikolahor@seznam.cz.Díky moc.Je prostě boží!!!!!! *14* *14* *14* -
Dani
Ducan je nejlepší je bto moje zlato a moc moc ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! nejvic nu sluší ty jeho košile je v nich moc sexsíííí *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* je to takovej malej dablíííík ale jinak andilek *4* *4* *14* *14* *14* *14* miluju ho moc moc moc miluju *14* *14* *14* *14* -
MY DUNCAN
Máte smůlu!!!! Duncan je jenom náš!! Takže si dejte odchod!!! Tancujeme s nima i na koncertech!!!!! Pa Shelina a Sherene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* -
-
Re: MY DUNCAN
Tak tento příspěvek mě dostal,umírám smíchy:-DPřesně takhle píšou zakomplexované malé puberťačky.Nepřivlastňujte si je,nemáte na to sebemenší právo,raději si najděte nějaké kluky stejné úrovně.Kolik Vám je,deset? -
Jooooo??? No tak na to vám tak skočíme.. Máte ale odvahu...dvě proti tolika holkám.. Já vám dám jenom váš.. *16* -
ty trapko jedna ...(vy trapky!!!!) co si vo sobě myslíte?!!! *13* *16* *5*
-
-
lee ryan
lee je uzasnej ja ho moc miluju a kdo o nem rika ze je blbec atd tak ten ma co docineni se mnou -
-
Re: lee ryan
No..už se tě bojím!!! Nějaký Lee..pche!! Hlas má jak děcko..to není pořádný chlap....narozdíl od Dunca.. -
Re: lee ryan
caute baby ja som bola nA KONCETRE BLU PRED DVOMA ROKMZ V LONDYNE S MOJIMZ SESTRAMI A S MAMAMKOU DUNCAN NA MNA VYDZ POYERAL A DAL MZ PUSU SIMON A DUNCAN MA OBZMAL CEY CELU PESNICKUI ONE LOVE.AM TO NA FOTOGRAFIACH.duncan je na zivo velmi pekny a chudy vsrtci su sexsosi
-
-
Dunc
Už máte jeho nové cd????Já jo a je fakt boží!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dunc
Já ho mám taky, a je fakt hezký, hlavně somebody stil loves you a letter to god, což? *14* *14* -
-
Re: Re: Dunc
Já teda miluju Can't stop a river!...uplně jako ta NEEEJ písnička a NEEJ CD...jako je to ťutik nádhernej...sežrala bych ho hned:D *1* *14*
-
-