-
Pro Lenu
A proč je to podle tebe šmejd? *7* -
Ahoj. Dělám jednu statistiku - napiště mi prosím na mail - duncanjames1@seznam.cz , jestli vás mrzí, že se Blue rozpadli a koho teď na sólové dráze nejvíce sledujete!!!? Předem díky a určo napiště! Pa, Monika
-
-
Re:
je fakt moc krásnej.ale holky co naděláme.takovejch si to o něm myslí žensejch *10* máme konkurenci *5*
-
-
anketa
KDO BLUE FANDIL A MRZÍ HO, ŽE SE ROZPADLI, NAPIŠTĚ MI NA MAIL: duncanjames1@sezanm.cz, JESTLI JE SLEDUJETE NA SÓLOVÝCH DRAHÁCH A KOHO NEJVÍCE! DÍKDY, DÍKY, DÍKY
P.S: DUNK JE BOŽÍ!!!!!!!! :o) -
James. Je uzasnej chlap a urcite uzasnej tata tak at mu to vydrzi mam tre mooooc rada jamesi a kez by to slo se stebou sejit .... Hlavne at ti to to vydrzi. Mooc te ma. Rada ...:-* :-* :-* :-*
-
*Duncínek*
JJ...Duncan je upe nejlepší..má nádherný oči a něco do sebe..a takovej nevinný výraz!!!Jak štěňátko *14* *14* !!!A jeho CD je fantastický...!Nejlepší je písnička Amazed *14* *1* *14* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *14* *14* *14* -
Dunc
Je to prostě zlatíško,, ten jeho pohled mě dycky dostanee :) .. Je fakt krásnej a jeho písničky, hlas... :) *14* -
30 let
Ahoj. Tak Duncanovi je už 30*7* ? Vždyť i v té knížce, co napsala jeho mamka, stojí, že se narodil roku 1979 a ne 78. Ale nevim, někdo psal, že to není pravda a Dunc se udělal o rok mladší *16* *15*
Kdyžtak mi pište na mail: zohova.monika@seznam.cz
Díky moc *3* -
duncan
no jasny je nej... *14* ae kdo vi jaký je doopravdy mozna že je to namyslenej frajirek,ae co itak.... *14* -
-
Re: duncan
no to teda není
-
-
DUNK
Ten je úplně super je strašně moc krásnej já ho úplně moc moc žeru
James Duncan mtmtmtmtmtmtmt *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
zdravim chtela bych vedet co dela pan duncan james a zije nebo chodi s pani nikki?verite nekdo z vas ze je pan d j bisexual?prosim odepiste
-