-
Haló
Haló lidi, nějak nám to tady uslo!!! Nemáte nějaké nové informace nebo tak? A co Jessica Szohr...jsou pořád spolu? *9* Doufám, že ne *3* -
-
Re: Haló
no, všude se pořád objevují jejich společné fotky, takže spíše ano ;) -
-
Re: Re: Haló
Ale tak už se jednou rozešli...rozejdou se zas *3* Navíc on je brit a ona američanka...a vztah na dálku nebude asi fungovat a navíc zkončí GG. Tak to se nebudou stýkat na place. *3* Body pro fanynky... *1* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Haló
pravda pravda, jak skončí GG tak se těžko budou vídat, ale třeba se maj tak moc rádi, že to vyřeší jinak *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Haló
No to si nemyslím. Ona ho už jednou podvedla a on byl tak hodný a dal jé 2. šanci. Ale říká se, že kdo podvede jednou podvede zas. A ona se mi k němu nehodí já nwm, mě by se s ním víc líbila Leighton...nebo já *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Haló
kdyby to dopadlo, dej vědět ;) -
Och, děkuji *1* *3* -
tak uvidime, že jo ... budu ti držet palce ;)
-
-
Re: Re: Re: Re: Haló
PS: Micha029 = Mi ;)
-
-
-
-
-
Miluju ho <3
Miluju hooo !!! -
-
Re: Miluju ho <3
Myslím, že je nás víc *3*
-
-
¤Ed¤
Áj , on? Nejwíts sladkej *4* upe nejlepčí =* .. I´m Chuck Bass :D Nejwíc krásnej je :)* -
-
Re: ¤Ed¤
Ježiš, proč píšeš takhle dementně? *1* *13*
-
-
?!
Je pravda, že Ed se tenhle rok rozešel s Jessicou? Jestli ano tak je to super....;-) *14* -
-
Re: ?!
prý jsou opět spolu -
-
Re: Re: ?!
Podvedla jednou, podvede znova...Takže já si myslím, že spolu moc dlouho nezůstanou. Stejně, on je angličan a ona američanka...oba herci, takže další + k tomu aby se rozešli. *1* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ?!
no, to máš pravdu ... ale co my víme, třeba se za ní přestěhuje ;) -
-
Re: Re: Re: Re: ?!
To nesmíme dopustit...Musí zůstat kousek od nás...je to prostě Evropan! *3* Když už by chtěli bydlet spolu, tak to ať se raději ona přistěhuje sem, než on pryč!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?!
Nemáš vůbec zač -
To je super..:) A za to zvednutí nálady fakt děkuju *3* *4* -
to sem ráda, že jsem ti zvedla náladu ;) Jinak - ono se říká za velkou louží - takže ten rybník bude asi něco takového *15* -
A tím rybníkem asi myslí oceán nebo moře že? To je super že tu chce zůstat *14* *3* *4* *4* -
Aha..asi jo...a to je dobře že?! :D Jupí...:D:D *3* Po dnešním dnu ve škole konečně dobrá zpráva *1* *3* -
podle mě to znamená - ona by si musela sbalit kufry a přejít přes 'rybník' ... ne? -
Nevím, jestli jsem to pochopila dobře ale doufám, že ne...říká, že kdyby byl s americkou dívkou, tak se by tam i odstěhoval? *9* -
The star, who is currently campaigning for Nokia's new N8 phone, also talks about what would happen if he ended up with an American girl.
He said: "She'd have to pack her bags and cross the pond. That's it!"
> takže asi tak :D
http://www.ok.co.uk/celebnews /view/27424/Listen-up-ladies-Gossip -Girl-s-Ed-Westwick-reveals-how-not -to-chat-him-up-/ -
Ano...:D -
tak fajne, přinejhorším půjdeme protestovat ;)
-
-
-
-
-
-
?!
Nějak to tu utichlo! -
birthday :)*
Happy B-day :)* *14* -
narozky
Happy Birthday *14* -