-
?
Tak co, nemáte nějaké nové informace? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosííím!!
Jako myslíš to, když máš odkoukaný určitý čas a napíše ti to, že máš 72 minut počkat? Jestli jo tak to mi taky vadí! -
Re: Re: Re: Re: Prosííím!!
Ne , protože se mi to po nějaké době vždycky sekne tobě ne?? -
Re: Re: Re: Prosííím!!
Proč? Ty nemáš ráda megavideo? -
Re: Re: Prosííím!!
Díky,ale to je zase mega video , že..?No je to blbý,ale stejně díky:) -
Re: Prosííím!!
Dabovanou jsem taky hledala, ale bohužel nenašla :( Ale tak tady máš alespoň s titulkama http://www.super-drbna.cz/ -
Re: Re: Re: Re: Re: Haló
kdyby to dopadlo, dej vědět ;) -
Och, děkuji *1* *3* -
Prosííím!!
Ahoj prosím Vás, kde můžu sehnat drbnu od 3 řady, ale dabované!!Díky:) -
tak uvidime, že jo ... budu ti držet palce ;) -
Re: Re: Re: Re: Haló
No to si nemyslím. Ona ho už jednou podvedla a on byl tak hodný a dal jé 2. šanci. Ale říká se, že kdo podvede jednou podvede zas. A ona se mi k němu nehodí já nwm, mě by se s ním víc líbila Leighton...nebo já *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Haló
PS: Micha029 = Mi ;) -
Re: Re: Re: Haló
pravda pravda, jak skončí GG tak se těžko budou vídat, ale třeba se maj tak moc rádi, že to vyřeší jinak *3* -
Re: Re: Haló
Ale tak už se jednou rozešli...rozejdou se zas *3* Navíc on je brit a ona američanka...a vztah na dálku nebude asi fungovat a navíc zkončí GG. Tak to se nebudou stýkat na place. *3* Body pro fanynky... *1* *3* *14* *14* -
Re: Haló
no, všude se pořád objevují jejich společné fotky, takže spíše ano ;) -
Haló
Haló lidi, nějak nám to tady uslo!!! Nemáte nějaké nové informace nebo tak? A co Jessica Szohr...jsou pořád spolu? *9* Doufám, že ne *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?!
Nemáš vůbec zač -
To je super..:) A za to zvednutí nálady fakt děkuju *3* *4* -
to sem ráda, že jsem ti zvedla náladu ;) Jinak - ono se říká za velkou louží - takže ten rybník bude asi něco takového *15* -
A tím rybníkem asi myslí oceán nebo moře že? To je super že tu chce zůstat *14* *3* *4* *4*