Přejít na výpis diskuzí

Eduard Klezla

OSOBNOST 31.12.2006 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klezla

klezla,kam jsi to vlezla_ *14* *3* *13* *5* *1*
  • JE TO MOC SI VERI, ALE JINAK BOMBA !!!! *1* *1* *1*
  • názor

Vážený pane Klezla, jsem muzikant už léta.Ale slyšel jsem větu od Vás u posuzování u Daniela kde zpíval -ža tady to už je a bylo .....já jsem nic podobného neslyšel a ani nic takového podobného hlasu tady není v celé čr... Myslete také na střední generaci,pro mladé je tady toho dost...jste zpěvák a určitě to víte,, ale do špičky se dostat je tady problém,že co kdybi že... hlasování je divné,domnívám se že to řídí porota...v zahraničí je to jinak tak Vás moc zdravím ahoj Honza
  • Eda to je bezva chlap od pohledu.

Eda to je bezva chlap od pohledu co vi na to?? *1* *5*
  • web

Ahoj lidičky, před časem jsem založila neoficialní stránky Eduarda Klezly a tak Vás všechny zvu, koukněte se! www.klezla.webgarden.cz *3* Mé oficialní jsou: www.jiraskova.webgarden.cz POZOR: Urášky budou vymazány! *13*
  • RE: DOTAZ (Zdenál)

pokud vím tak na některých středních a dále na vyšších a vysokých školách se všichni "učitelé" oslovují: profesor/ka nebo titulem... a jelikož si studenti málokdy pamatují jestli je dotyčný "učitel" Ing, nebo Mgr.,..Tak používají oslovení profesor. Takže jsou tihle profesoři a potom jsou ti jmenovaní prezidentem jenž jsou Profesoři. Nevím jestli jsem to napsala dost pochopitelně, ale snad jo. Pokud je oslovovám a nazývám proseforem, tak jde jen o to, že tam kde vyučuje se prostě všem učitelům říká profesoři. Jinak pan Klezla je určitě člověk na svém místě, netvrdím že vždy souhlasím s jeho názorem, ale chápu že on to prostě slyší jinak.
  • Eda je boreeec!!

lidičky nechte ho bejt. jak by asi bylo vam, kdyby vas kazdej takhle pomlouval a tak podobne. nic prijemnyho to teda nejni. tak toho nechte. ale je to BOREC!! to teda je... *14* *4*
  • Já si o Edovy myslím že je to fajn chlap!!Nevíte někdo jestli má nějakej ten klub?????
  • Dotaz

Nevíte prosím někdo, kdy p. učitel Klezla složil profesuru resp. byl prezidentem ČR jmenován profesorem? Díky Zdenál. *7*
  • NECHTE HO BEJT!!!!!!!!prostě ho neřešte,kdyby ste viděli ty jeho reakce na ty vaše příspěvky..má z vásvšech srandu!
  • Eda Klezla

Tak nevím, jestli můj příspěvek doplul kam měl. Je ale fakt, že mi také trvalo, než jsem panu profesorovi přišla na chuŤ. O to více ho mám teď ráda a obdivuji ho. Ráda bych ho poznala osobně a řekla mu tohle vše do očí. Jinak mu ze srdce přeji hodně úspěchů a síly ustát tu špínu, kterou bulvár přináší...držím palce, pane profesore... *14*
  • Eda Klezla

Myslím si, že pan profesor Klezla je muž na svém místě. Miluji jeho krásný, kultivovaný projev a myslím si, že ostatní by si z něj měli vzít příklad a nezkoumat jeho orientaci. Držím mu moc palce a přeji mu hodně, hodně nadhledu... *14*
  • Eda je bůůůůůůh

Já ho žeru. Úplně nej nej nej človíček, chtěla bych se s nim potkat *3* Nevíte, jestli má fanklub??
  • něco do diskuze ode mě

Jestliže se někomu nelíbí, že Eda dělá svou práci jak nejlíp umí, tak je to jeho problém. Já si taky nenechám strhat uši nějakým krákáním. Je tvrdej, ale když jde o nějakou pozici, tak by měla sedět a jen tak někdo se tam poflakovat nemůže. Pan Klezla je třída, to je bez debaty. A jak si ON svou pozici buduje a udržujë, to je jeho věc.
  • Eda ví, co dělá. Možná se někomu nelíbí, když dělá svou práci tak, jak nejlíp umí, ale to je už asi problém každého dalšího. Já si taky nenechám strhat uši nějakým krákáním.
  • ...a hned dvakrát *1*
  • Jak už ostatně víte,Eda je Bůh *3* *4*
  • David Kraus

Pro pana Klezlu. Zdravím jej i ostatní normální lidi. David Kraus svými projevy, dle mého názoru, pana Klezlu urazit nemůže, jelikož, je-li někdo na hony vzdálen zpěvu jako DK, tak těžko od něj čekat soudný výrok na adresu někoho, kdo se zpěvem zabývá. Pokud nemá jakýkoliv talent, musí sáhnout k aroganci a vulgaritě jako jeho otec v případě rádoby boji o svobodu slova v ČT, i když všichni víme, že šlo o to, jak si nadále zachovat přístup k penězům na neviditelné ruce státu, i když všichni víme, že se jedná o peníze naše ( z poplatků za TV). Bulvár už udělal populární lidi z jiných nul (big Brother, Vyvolení...). Škoda, že není bulvár před naší mladou generací aktivní i v jiných oblastech. Kolik náctiletých ví, kdo to byl pan Heyrovský ( určitě to nebyl DJ Heyro )? Hlavně, že z celé aféry nebude nic, a DK bude zase brát prachy z ČT, které mu dáme my z našich poplatků. Jeho otec jej pochopitelně za naše peníze ve "svém" pořadu opět obsadí. To je Krausdemokracie, bohužel, jaké mám možnosti to ovlivnit? Miroslav
  • nechteho!!!

nechteho být je to můj táta!!! *5*
  • Edoušek je náhodou naprosto dokonalej mooooooooocky moc ho miluju *4* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit