Přejít na výpis diskuzí

Edward Speleers

OSOBNOST 31.12.2006 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .

ahoj. to sem zase ja. Nevite nekdo kde Ed prave zije? Nejak m to nedochazi. *3* On se narodil v Anglii, ale nataci filmy s americkejma hercama.... *1* *3*
  • .

ahoj, nevíte někdo, jestli má Ed nějaké sourozence? *3*
    • nema ale tohle je ten nej kluk na c. světě!!!!!!!!!!!!! *14*
    • Re: .n

ne nemá je to napsany v životopise =)
      • Re: Re: .n

dikiiiiiiii *1* *15*
  • ED vs ALEX

ED je SLADKEJ a ALEX je TAKY KUS, ale ED je LEPŠÍ, ale každá má svůj vkus a já jsem na ty ROZTOMILEJŠÍ a to je ED :-)
  • i-lowe-music

..

Dneska zrovna dávaj Eragon xD
  • maki14

Happy B-day =)

Happy birthday.....XO... *14*
  • narzis

eragon

nedavno jsem ten film videla a strasne bych mu prala aby si mohl zahrat jeste v jinychfilmech rptoze zatim se mo nemohl ukazat jak umi hrat ale v tom filmu se mi libil,tak uvidime vse nej nej ;)
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší k narozeninám Ede *14* *14* *1*
  • náká kravina ne ?

tak v životopise je napsané že má narozky 21.12 1987 a nahoře v popisu je napsané 7.4 1988 :D tak jako kdo to psal ten životopis protože se narodil 7.4 1988 :D ... *13*
  • Film a kniha

K filmu: těm, co možná nečetli knížku, se film zdál skvělý. Mě osobně by se ten film také líbil, je hezky provedený a obsazení Eragona, Rorana, Arye, Murtagha, Broma a Durzy se mi líbilo, ale film bohužel s knihou toho nemá nic moc společného. Za prvé, Eragon Safiře jméno hledal, a ve filmu mu ho řekla ona, za druhé tam vynechali tolik postav a důležitých událostí (bylo jich dost a dost to překopali), jak někteří z vás psali. Orik, rozhodně, ten tam chyběl, ale bylo toho víc. Také ten příběh v celku pomotaly. No, *4* ale vezmu to takhle, film byl hezky zpracovaný, ale ne moc podle knihy, mohli si s tím víc pohrát. Jinak, Edward to myslím zahrál v celku dobře. Bohužel musím říct, že film se ROZHODNĚ nedá s knihou srovnat. Knížka je úžasná, doporučuji. Eragona jsem si sice představovala jinak, ale Ed se do role Eragona také moc hodí. Můj názor. :)) Doufám, že Eda brzy obsadí do další role. :))
    • maty001

Re: Film a kniha

To já četla i knihu i viděla film a mě se teda mnohem víc líbí film. Nevím proč ale radši se podívám 2× na film než 2× číst knížku ( a to čtu pořád knížky!)Sice je pravda že to s tím filmem trochu pokazili a těžko na něj budou navazovat 2 dílem aledoufám že se jim to povede *3*
  • brittanyandalvinstar

Eragon

ahojka lidičky! Vy se hádáte jestli je Edward lepší nebo horší než Alex.... Myslím si, že ke vší hrůze v jaké je eragon provedený, to vyšlo dobře... Mám přečtené všechny 3 díly nejméně dvakrát a Eragona jsem si vždycky živě představovala,...ale děj i Erago se režisérům trochu vytkly kontrole....jestli znáte příběh z knihy, určitě budete se mnou souhlasit, že ten příběh je o hooodně zkrácenej a předělanej... Kde se ztratil Yeazuak, Dras Leano, kupec Jeod, trpaslíci a hlavně Orik??? Fakt mi to ve filmu chybí... A nechci nikoho urazit, ale rozhodně do role Eragona více sedí Edward, i když nejsem zrovna jeho nej fanoušek :) myslím si, že je pěknější než Alex, ale toť jen můj názor ;) :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit